Έξω φρενών ο Καρούσος με την ΕΤΥΚ: “Δεν σεβάστηκαν την Ζέτα”

Προγραμματισμένη συνάντηση με την ΕΤΥΚ είχε την Παρασκευή ο Υπουργός Μεταφορών ο οποίος ασκεί καθήκοντα και Υπουργού Εργασίας με απόφαση Πρόεδρου της Δημοκρατίας, και την οποία ακύρωσε όπως ανακοίνωσε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα.

Ο κ. Καρούσος εξηγώντας τους λόγους που προχώρησε στην ακύρωση της συνάντησης είναι επειδή όπως είπε, η Διοίκηση της ΕΤΥΚ δεν σεβάστηκε την δύσκολη κατάσταση υγείας που έχει η Υπουργός Εργασίας κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου και η οποία επέβλεπε το όλο θέμα αφού είχε αναλάβει ρόλο διαμεσολάβησης.

“Θεωρώ δεν ήταν ούτε η μέρα χθες, ούτε η ώρα, αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η Υπουργός Εργασίας αυτή την στιγμή, η ΕΤΥΚ να λάβει απόφαση για απεργιακά μέτρα.”

Την ίδια ώρα, όπως είπε, εφόσον υπάρχει απόφαση για απεργιακά μέτρα ως θέση αρχής δεν μπορεί να διευθετηθεί η οποιαδήποτε συνάντηση.

“Ενώ γνώριζαν από πριν ότι είχαν καλεστεί σε συνάντηση μαζί μου ακριβώς για αυτό το θέμα.”

Ο Γιάννης Καρούσος τόνισε τέλος, ότι ο πιο σημαντικός λόγος της ακύρωσης της συνάντησης είναι ότι η ΕΤΥΚ δεν έδειξε σεβασμό στην κατάσταση υγείας της Υπουργού Εργασίας και δεν μπορούσε όπως είπε χαρακτηριστικά η ΕΤΥΚ, από την στιγμή που ήταν καθορισμένη η συνάντηση να κάνει υπομονή μερικές μέρες ώστε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση και ακολούθως να λάβουν οποιαδήποτε απόφαση.

πηγή: alphanews.live