Φαίη Ξυλά: Μετά το διαζύγιο συμβουλεύτηκα ψυχολόγο για να βρω τις λέξεις που θα έλεγα στο παιδί μου

«Δεν πιστεύω πολύ στις συμβουλές και δεν μου αρέσει να μου δίνουν, ούτε να δίνω»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Δημοπούλου παραχώρησε η Φαίη Ξυλά όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιό της, αλλά και τη σχέση της με τον οκτάχρονο γιο της.

«Οι γονείς μου το περίμεναν ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική, γιατί έπαιζα στην καλλιτεχνική σκηνή της Κέρκυρας. Προσπάθησαν να μου αλλάξουν γνώμη και τους το ανακοίνωσα όταν πέρασα στο Εθνικό. Δεν πιστεύω πολύ στις συμβουλές και δεν μου αρέσει να μου δίνουν, ούτε να δίνω. Ο γιος μου είναι 8 ετών και έχουμε μια πολύ ωραία σχέση, είμαστε πολύ δεμένοι. Επειδή όλα γίνονται γρήγορα, πρέπει να είσαι κοντά στο παιδί για να μην χάνεις πράγματα. Θέλω να είμαι πολύ με το παιδί μου και όταν δεν συμβαίνει, λόγω δουλειάς, αισθάνομαι ότι μου χαλάει την ισορροπία. Δεν είμαι αυστηρή με το παιδί μου, αλλά γενικά δεν είμαι αυστηρός άνθρωπος», είπε αρχικά η Φαίη Ξυλά.

Η Φαίη Ξυλά είπε στη συνέχεια για το διαζύγιό της: «Δεν με άγχωσε ότι έμεινα μόνη με το παιδί, με άγχωσε το να το διαχειριστώ όσο καλύτερα γίνεται για το παιδί. Πρέπει να καταλάβει το παιδί στο διαζύγιο ότι και οι δύο γονείς το αγαπάμε πολύ, είμαστε εκεί, απλά δεν είμαστε ζευγάρι. Την περίοδο του διαζυγίου συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο, ακόμα και ποιες λέξεις πρέπει να χρησιμοποιήσω».

Κλείνοντας, η Φαίη Ξυλά ανέφερε: «Δεν θα φοβόμουν να γυρίσω σελίδα στη ζωή μου, αν αισθανόμουν ότι το θέλω».

πηγή: newsbeast.gr