Έκανε το Γαλλία- Βέλγιο με το γκάζι κολλημένο στα 200 χλμ! (pics)


Διαβάστε επίσης για την κατάρρευση μέρους του Τσέρνομπιλ και για τον Πιστόριους που σκότωσε την κοπέλα του.


 Σαν να πρωταγωνιστούσε άθελά του στην ταινία “Fast and furious” ήταν ένας Γάλλος ο οποίος  αντί να πάει  για ψώνια στο σουπερμάρκετ της πόλης Pont- de- Metz  κατέληξε στο Βέλγιο όταν άθελά του κόλλησε το γκάζι του αυτοκινήτου και να έτρεχε στους δρόμους με 200 χιλιόμετρα την ώρα!

Ο λόγος για τον Franck Lecerf ο οποίος έχει ένα ειδικά διαμορφωμένου για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) Renault Laguna 3. 

Σύμφωνα με τη Βρετανική Daily Telegraph ο 36χρονος βγήκε στον αυτοκινητόδρομο Α16 της βορειοδυτικής Γαλλίας από την πόλη Abbeville, έπιασε την αριστερή λωρίδα και…έγινε «πύραυλος».

Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του τηλεφώνησε από το κινητό του την αστυνομία, εξηγώντας την κατάσταση.

Ανέλαβαν δράση  στέλνοντας περιπολικά τα οποία προσέγγισαν το Renault και σχημάτισαν μια αυτοκινητοπομπή που κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ανοίγοντας τον δρόμο μπροστά. Την ίδια στιγμή  έδωσαν εντολή να σηκώσουν τις μπάρες τρεις σταθμοί διοδίων, ώστε να μην συμβεί ατύχημα.

Ο 36χρονος πέρασε από το  Calais  και Dunkirk  και…μπήκε στο έδαφος του Βελγίου! Το  μαρτύριο έλαβε τέλος μετά από περίπου μία ώρα, όταν το αμάξι έμεινε από βενζίνη.

Το έριξε σε ένα χαμηλό χαντάκι, χωρίς ο ίδιος να τραυματισθεί. Ωστόσο αμέσως μετά έπαθε δύο κρίσεις επιληψίας στην Courrier Picard.

Τώρα την υπόθεση έχει αναλάβει ο δικηγόρος του ο οποίος αγωγή εναντίον της Renault γιατί έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του πελάτη του.

Η αυτοκινητοβιομηχανία  επιφυλάχθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε ανακοίνωση πριν από την ολοκλήρωση της έρευνας που διενεργεί η γαλλική τροχαία για το περιστατικό.

Για περισσότερες περίεργες ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.