Φέτος το Πάσχα είναι “eggύηση” στα Public

Ένας προορισμός με αμέτρητα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα για όλη την οικογένεια!

Τα Public ξέρουν ότι διανύεις τη φάση «Ό,τι θέλει το βαφτιστήρι», γι’ αυτό διαθέτουν τη μεγαλύτερη ποικιλία δώρων, λαμπάδων, παιχνιδιών και βιβλίων που αναζητά κάθε νονά και νονός, για να μπορέσεις και φέτος να διαλέξεις τα καλύτερα δώρα που “eggυημένα” θα ξετρελάνουν το βαφτιστήρι.

Και αυτό το Πάσχα, μέσα από την ευρεία γκάμα προϊόντων των Public που ολοένα και εμπλουτίζεται, μπορείς να επιλέξεις και να χαρίσεις το ιδανικό δώρο που ταιριάζει στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εκτός από λαμπάδες και παιχνίδια, στα Public βρίσκεις ακόμη περισσότερα είδη τεχνολογίας όπως smartphones, laptops & tablets, smart TVs και αξεσουάρ ήχου τα οποία σε περιμένουν για να τα γνωρίσεις και να κάνεις δικό σου αυτό που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες.

Ταυτόχρονα, στα καταστήματα Public και το Public.cy μπορείς να εξερευνήσεις αμέτρητες ιδέες για δώρα, όπου μπορείς να επιλέξεις αυτά που προτιμάς και να παραλάβεις άμεσα στο κατάστημα Public που θα υποδείξεις, ακόμη και εντός 60’ από την παραγγελία σου μέσω της υπηρεσίας “Express Pick Up”.

Και για Πασχαλινά δώρα, τα Public είναι “eggυημένα” ο απόλυτος προορισμός αγορών για όλη την οικογένεια!