Φιλοξενία μαθητών από την Έγκωμη στο Καρπενήσι

Ο Δήμος Έγκωμης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας που έχει με τον Δήμο Καρπενησίου, θα πραγματοποιηθούν ανταλλαγές μαθητών κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο. Συγκεκριμένα, θα φιλοξενηθούν οκτώ (8) παιδιά ηλικίας 12-14 ετών, δημότες Έγκωμης, στο Καρπενήσι. Η φιλοξενία θα διαρκέσει τέσσερα (4) βράδια, με αναχώρηση την Τετάρτη 14 Ιουνίου και επιστροφή την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Καρπενήσι, έναν ορεινό Δήμο της Ευρυτανίας, με ειδυλλιακή φυσική ομορφιά και σπουδαία μνημεία εθνικής και θρησκευτικής σημασίας.

Τα παιδιά θα συνοδεύονται από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Έγκωμης και η φιλοξενία θα περιλαμβάνει διαμονή, διατροφή και μετακινήσεις στην Ελλάδα. Δεν καλύπτονται τα αεροπορικά εισιτήρια, τα οποία θα επωμιστεί η οικογένεια του παιδιού (ενδεικτική τιμή εισιτηρίου 250 €).

Τα παιδιά πρέπει να είναι δημότες Έγκωμης και μεταξύ 12 μέχρι και 14 ετών. Με την επιλογή τους από τον Δήμο Έγκωμης, η οικογένεια των παιδιών αναλαμβάνει την υποχρέωση να ανταποδώσει τη φιλοξενία, προσφέροντας διαμονή σε ένα (1) παιδί από το Καρπενήσι, ηλικίας 12-14 ετών από τις 28 Ιουνίου μέχρι και 2 Ιουλίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τα στοιχεία τους (αντίγραφο δελτίου ταυτότητας παιδιού, τηλέφωνο επικοινωνίας γονέα και διεύθυνση μόνιμης διαμονής) στον Δήμο Έγκωμης (Ερεχθείου 3 ή ηλεκτρονικά στο [email protected]) μέχρι και την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Λειτουργό Δημοτικής Υπηρεσίας του Δήμου Έγκωμης, κ. Σωκράτη Σαρρή, τηλ. 22464796, ηλ. ταχυδρομείο: [email protected] ή τον Πρόεδρο της Επιτροπής Νεολαίας, Φιλοξενίας και Αθλητισμού του Δήμου Έγκωμης, κ. Παύλο Παύλου, τηλ. 99689570.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΓΚΩΜΗΣ