ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ σε σχολείο της Κύπρου: Μαθητές αποκεφάλισαν γάτα και έπαιζαν μπάλα, τι λέει το κόμμα για τα ζώα

49

Φρίκη προκαλεί η νέα υποθεση/Η ανακοίνωση που εξέδωσε στη δημοσιότητα το Κόμμα για τα ζώα.

Όπως αναφέρεται, μητέρα κατήγγειλε σε δημόσια ανάρτηση της και έπειτα το δημοσίευσε το Κόμμα για τα ζώα, ότι μαθητές αποκεφάλισαν γάτα και έπαιζαν με το κεφάλι της μπάλα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «πέταξαν το δέρμα της επάνω στους ανυποψίαστους μαθητές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επικοινωνία που είχαν με την Υπουργό Παιδείας τους ανέφερε ότι θα διεξαχθούν άμεσα έρευνες για το συμβάν.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει, «Τι θα γίνει με τα παιδιά που είχαν την ατυχία να βιώσουν τέτοια συμπεριφορά. Ποιοι ήταν αυτοί που έκαναν αυτή την αποτρόπαια πράξη; Ποια θα είναι τα ψυχολογικά και άλλα τραύματα που πιθανόν να τα έχουν για το υπόλοιπο ίσως της ζωής τους τα ανήλικα παιδιά;

Τι έγινε και ποιες είναι οι κατευθυντήριες που υπάρχουν ή εάν  υπάρχουν όσον αφορά την λειτουργία των σχολείων μας σε τέτοιες περιπτώσεις; Τι ελέγχει διεξάγονται; Υπάρχουν πρωτόκολλα που να διασφαλίζουν και τα παιδιά μαθητές και τα ζώα και αποτροπή τέτοιων φαινομένων;».

Η ανακοίνωση επίσης αναφέρει: «Καλούμε την  Υπουργό Παιδείας, τον  Υπουργό δικαιοσύνης (Αρχηγό αστυνομίας), τις κτηνιατρικές Υπηρεσίες και τον Διευθυντή της αστυνομίας όπως λειτουργήσουν τάχιστα για την διαλεύκανση αυτής της  υπόθεσης.

Ευχόμαστε τα παιδιά και οι γονείς να ξεπεράσουν αυτή την πολύ σοκαριστική βάρβαρη και δολοφονική συμπεριφορά απέναντι στα αθώα τα ζώα.

Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου, είναι στην διάθεση των πιο πάνω για τις οποιεσδήποτε πληροφορίες ή άλλη βοήθεια που θα τυχόν θα χρειαστεί, και εάν  υπάρχουν ένοχοι να οδηγηθούν εκεί και όπου τους αξίζει», αναφέρει η ανακοίνωση.