Γερμανός δισεκατομμυριούχος προσποιήθηκε το θάνατό του και διέφυγε στη Ρωσία – Θεωρία συνωμοσίας ή δημοσιογραφική αποκάλυψη;

Ο πρώην επικεφαλής της γερμανικής εταιρείας Tengelmann, Karl-Erivan Haub, εξαφανίστηκε τον Απρίλιο του 2018, όταν έκανε διακοπές στο θέρετρο του Zermatt στις Άλπεις.

Αρχικά, ο δισεκατομμυριούχος κηρύχθηκε αγνοούμενος και το 2021 το δικαστήριο της Κολωνίας τον αναγνώρισε ως νεκρό. Μετά την εξαφάνιση του Haub, η ομάδα Tengelmann διοικούνταν από τον μικρότερο αδελφό του, Christian.

Έκτοτε, τα γερμανικά μέσα μεταδίδουν πληροφορίες που θέτουν υπό αμφισβήτηση τον θάνατο του δισεκατομμυριούχου. Συγκεκριμένα, η εξαφάνιση της Haub ερευνάται από τη δημοσιογράφο του RTL, Liv von Bettiher, η οποία ισχυρίζεται ότι κατέχει βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος, στα οποία ο Haub στη Μόσχα τον Φεβρουάριο του 2021. Η βιομετρική ανάλυση επιβεβαίωσε την ταυτότητα του αγνοούμενου επιχειρηματία με 90 % πιθανότητα.

Η ανάλυση των τηλεφωνημάτων του επιχειρηματία έδειξε ότι πραγματοποιούσε τακτικές κλήσεις στη Ρωσία από τον Μάρτιο του 2018.

Νέα στοιχεία που επικαλούνται δημοσιογράφοι, δείχνουν ότι ο Karl-Erivan Haub μπορεί να προσποιήθηκε την εξαφάνισή του όπως και ορισμένα μέλη της οικογένειάς του.

πηγή: OMEGALIVE