Γιάννης Ξανθόπουλος: Ξέσπασε σε κλάματα ο πατέρας του μετά το τροχαίο που ενεπλάκη – Δεν έφταιγε το παιδί μου

«Ο Γιάννης είναι πολύ ευαίσθητος, με αυτό που έπαθε, άστο, ο άλλος που βγήκε από το STOP έφταιγε» δήλωσε ο πατέρας του τραγουδιστή – Δηλώσεις και από τον αδερφό του για το τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ένας 19χρονος

Ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τραγουδιστής, ύστερα από το τροχαίο που ενεπλάκη, στη διάρκεια του οποίου έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος.

Ο πατέρας του τραγουδιστή μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του 19χρονου που συγκρούστηκε με τον γιο του, ξέσπασε σε κλάματα.

Για τον γιο του είπε ότι: «Ο μικρός είναι καλά, δόξα τω Θεώ, σώθηκε. Καλά είναι. Αύριο μπορεί να έρθει σπίτι. Τα παιδιά είναι όλα εκεί, και η γυναίκα μου. Δεν φταίει και σε τίποτα, δεν φταίει, αφού τον βρήκαν. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για τον άλλο που παραβίασε το STOP. Το έμαθα από το πρωί… Εδώ κλάματα, τρελάθηκα».

Στην πορεία εξήγησε, πώς έμαθε για το τροχαίο.

«Το έμαθα από τον γιο μου τον μεγάλο. Ήταν να πάει για δουλειά στις 7.15 και έφυγε 5.30 και δεν είπε τίποτα. Μετά τον πήρα να τον ρωτήσω γιατί τόσο νωρίς και άρχισε τα κλάματα, μου είπε ότι ήταν στο νοσοκομείο γιατί ο Γιαννάκης τράκαρε. Πήγαμε μετά στο νοσοκομείο με τη γυναίκα μου και αυτή δεν ήξερε» ανέφερε.

Τέλος, ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου είπε: «Ο Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε. Δόξα τω Θεώ ο γιος μου είναι καλά αλλά δεν μου τα λένε όλα. Θα έρθουν στο σπίτι και θα μου τα πούνε. Ο Γιάννης είναι πολύ ευαίσθητος με αυτό που έπαθε… άστο. Ο άλλος που βγήκε από το STOP αυτός έφταιγε. Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω» και λίγο πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του, ξέσπασε σε κλάματα.

«Παρακολουθείται από ψυχολόγο» είπε η μητέρα του

Δηλώσεις έκανε και η μητέρα του τραγουδιστή, Ελένη. Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ανέφερε πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος παρακολουθείται από ψυχολόγο, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω. Δόξα τω Θεώ είναι στο νοσοκομείο. Όταν γίνεται αυτό το πράγμα, πώς να είναι; Πώς να είναι ένα νέο παιδί, που αυτό το πράγμα δεν ξέρουν πώς έγινε; Είναι και ζωντανός. Μίλησε και με τον ψυχολόγο. Πώς να είναι… Δεν είναι εύκολο. Χαίρομαι για τον γιο μου που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι και για τους άλλους. Στο αυτοκίνητο ήταν μόνος του».

Πηγή: Πρώτο Θέμα