Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι πρώτες του δηλώσεις ως μπαμπάς! Αποκάλυψε ποιος θα είναι ο νονός

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Γιώργος Αγγελοπουλος στις 8 Φεβρουαρίου και ήδη η αγαπημένη του, Δήμητρα Βαμβακούση πήρε εξιτήριο σήμερα Δευτέρα από το μαιευτήριο. 

Ο Ντάνος προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις στις κάμερες έξω από το μαιευτήριο και εκεί αναφέρθηκε στον ερχομό της νεογέννητης κόρης του και τα συναισθήματά του ως νέος μπαμπάς.

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την έβγαλε νόμιζα ότι έχει έρθει από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα», δήλωσε φανερά συγκινημένος ο νικητής του πρώτου Survivor και ηθοποιός.

Για την συγκυρία της ημέρας της γέννησης του βρέφους με την ημέρα των γενεθλίων της αποθανούσας μητέρας του, ανέφερε: «Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει…».

Έπειτα αποκάλυψε τις σκέψεις για το όνομα της μικρής και τον πνευματικό της πατέρα: «Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου, προς τα εκεί είμαστε. Ο κουμπάρος μας Αναστάσιος Ντούγκας, μάλλον θα είναι ο πνευματικός μας πατέρας…».

«Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Όλα με αγχώνουν για την φροντίδα του μωρού, είναι ευθύνη μεγάλη και πρέπει να ακούμε τις οδηγίες των ειδικών. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου», δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

πηγή: LIKE