Γιώργος Μαζωνάκης: «Για να φτάσει σε αυτό το σημείο, έχει γίνει κάτι πολύ κακό», δήλωσε φίλη του

«Ο Γιώργος δεν έχει κάνει τίποτα λάθος, τίποτα κακό», επισήμανε η φίλη του Γιώργου Μαζωνάκη

Σε δηλώσεις για τον Γιώργο Μαζωνάκη, την αδελφή του, τη Βάσω και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο αδελφών μίλησε στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου μια φίλη τόσο του τραγουδιστή όσο και της αδελφής του, επισημαίνοντας πως «για να φτάσει ο Γιώργος σε αυτό το σημείο, σημαίνει ότι έχει γίνει κάτι πολύ κακό».

Η ίδια πρόσθεσε: «Σημαίνει ότι εξάντλησε κάθε περιθώριο συζήτησης, αλλά και πάλι μπορούν να τα βρουν. Το ζήτημα είναι τι θα κάνει η Βάσω. Ο Γιώργος δεν έχει κάνει τίποτα. Απεχθάνεται τα δικαστήρια, αλλά έπρεπε να κάνει κάτι, για να προστατέψει τα δικαιώματά του».

«Ο Γιώργος έχει κάνει τα πάντα για την οικογένειά του, τους έχει στηρίξει, η Βάσω ήταν πάντα η πιο ευνοημένη. Το μπαλάκι είναι στην πλευρά της Βάσως», συμπλήρωσε.

«Ο Γιώργος δεν έχει κάνει τίποτα λάθος, τίποτα κακό. Ακόμα και τώρα, μπορούν να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο Γιώργος αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει τα ασφαλιστικά μέτρα, γιατί διέρρευσε η υπόθεση από τον πίνακα των δικαστηρίων» τόνισε.

«Για να φτάσει ως εδώ, σημαίνει ότι έκανε τα πάντα για να καθίσουν στο τραπέζι και να τα βρουν. Το θέμα τώρα είναι τι θα κάνει η Βάσω» είπε η φίλη τους.

«Ακόμα κι αν τελικά τα βρουν εξωδικαστικά, όμως, δεν νομίζω ότι οι σχέσεις τους θα μπορούν να είναι όπως παλιά. Άλλωστε, αυτή η υπόθεση δεν είναι τωρινή. Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί προβλήματα η Βάσω», κατέληξε.

Πηγή: newsbomb.gr