Γκλέτσος υπέρ Κασσελάκη: «Σας πείραξε μία λάθος έκφραση που είναι αλήθεια»

«Βρε γίδια, έχετε προσκυνήσει άλλους κι άλλους, που παρέδωσαν την Κύπρο για σφαγή», είπε μεταξύ άλλων

Στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη στάθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, με ανάρτησή του σχετικά την τοποθέτηση του υποψήφιου για το Κυπριακό.

Υπενθυμίζεται ότι τα όσα είπε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν πολιτικές αντιδράσεις, ενώ ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε λόγο πως «πρόκειται μεν για λάθος έκφραση, αλλά στο κάτω – κάτω είναι και αλήθεια».

Η ανάρτηση Γκλέτσου:

«Στις εσωκομματικές δεν τον ψήφισα, αλλά βρε γίδια, έχετε προσκυνήσει άλλους κι άλλους, που παρέδωσαν την Κύπρο για σφαγή, και σας πείραξηε μία λάθος έκφραση, που στο κάτω κάτων είναι και αλήθεια. Σιχάματα…».

 

Τι είπε ο Κασσελάκης
Ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρεται, φυσικά, στα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για το κατεχόμενο –από την Τουρκία– βόρειο κομμάτι της Κύπρου.

Η τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη αναφορικά με τις συζητήσεις Μητσοτάκη – Ερντογάν για το κυπριακό και πολύ περισσότερο οι λέξεις που χρησιμοποίησε για το κατεχόμενο μέρος του νησιού και το ψευδοκράτος, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, με τον ίδιο τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, να προχωρά σε διευκρινιστική δήλωση με αναφορές στα ελληνικά του.

Μιλώντας στο Αιγάλεω ο κ. Κασσελάκης και αναφερόμενος στο ψευδοκράτος ανέφερε «κρατίδιο, τέλος πάντων, δικό τους», με τον δημοσιογράφο που βρισκόταν εκεί να κάνει τη διορθώσει και να αναφέρει τη λέξη «ψευδοκράτος».

Πηγή: vradini.gr