Η 16χρονη που τη βίασαν 30 άνδρες σπάει τη σιωπή της

{loadposition ba_textlink}

Η ταυτότητα της έφηβης, παραμένει κρυφή ενώ η ίδια επέλεξε να μιλήσει χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό της. «Με νάρκωσαν και ήμουν πολύ μεθυσμένη. Ήταν πολλά άτομα με όπλα, πολλοί νέοι άνδρες που γελούσαν και μιλούσαν» ανέφερε η νεαρή και συνέχισε: «Δεν με τραυμάτισαν μόνο. Πλήγωσαν την ψυχή μου. Γιατί οι άνθρωποι με έκριναν, προσπάθησαν να ρίξουν το φταίξιμο σε μένα για κάτι που δεν ήταν δικό μου λάθος. Με “έκλεψαν”. Όχι με την έννοια των υλικών αγαθών…αλλά “σωματικά”».

Η δε αντίδραση στις καταγγελίες της 16χρονης προκάλεσε επίσης οργή στους Βραζιλιάνους καθώς υπήρξαν και απειλές στα social media κατά της ζωής της νεαρής κοπέλας, από άτομα που την κατηγορούσαν για την επίθεση που δέχθηκε, για τις οποίες σε πρώτη φάση δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Τώρα, την έρευνα για την όλη υπόθεση έχει αναλάβει μια γυναίκα αστυνομικός ενώ ο προκάτοχός της κατηγορήθηκε πως δεν αξιολόγησε ως αρκετά σοβαρή την υπόθεση.

«Χρειάζεται προστασία» δήλωσε η Κριστίνα Μπέντο, επικεφαλής της αστυνομικής υπηρεσίας που είναι υπεύθυνη για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων. «Χρειάζεται προσοχή. Είχαμε έναν βιασμό. Τώρα αυτό που προσπαθώ να μάθω είναι τις συνθήκες αυτού του βιασμού, πόσα άτομα ενεπλάκησαν», συμπλήρωσε.

Πηγή: newsbeast.gr