Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αποκάλεσε την Δανάη Μπάρκα «παχύσαρκη & λάθος πρότυπο»

Οι φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα με μαγιό προκάλεσαν την οργή της – H Αφροδίτη Λατινοπούλου για ακόμα μια φορά, κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Προκαλεί αδιανόητα ακραία – Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου εξέφρασε την διαφωνία της με τα σχόλια που γράφτηκαν στο διαδίκτυο για την Δανάη Μπάρκα μετά τις φωτογραφίες που ανέβασε η παρουσιάστρια με το μαγιό της.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε εκτός Αττικής για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με πολλούς από τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν κολακευτικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της στο instagram.

4246029147331620 Untitled
4246029211447209 3
4246029202711265 1

Στη συνέχεια αρκετά sites αναπαρήγαγαν φωτογραφίες από τις διακοπές της, με την Αφροδίτη Λατινοπούλου ωστόσο να διαφωνεί με τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκαν στα media οι φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα και τα κολακευτικά σχόλια για το σώμα της.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η No1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

4246029033140352 image

Την τοποθέτησή της έκανε μέσω της εκπομπής «Mega Καλημέρα» η Ελεονώρα Μελέτη, αναφορικά με το δημοσίευμα της υποψήφιας βουλευτή ΝΔ, Αφροδίτης Λατινοπούλου για την παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε πως για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας πρέπει να επιστρατευτεί η παιδεία της διατροφής.

«Το να δείχνουμε αποδοχή σε έναν άνθρωπο, αγκαλιάζοντάς τον και να επικροτούμε την απόφασή του να νιώθει όμορφα με τον εαυτό του δεν προωθούμε την παχυσαρκία, καταπολεμούμε τον ρατσισμό» συμπλήρωσε.

Επισήμανε πως η κουλτούρα του ρατσισμού απέναντι σε ανθρώπους που σύμφωνα με την κοινή γνώμη έχουν παραπανίσια κιλά ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία.

«Θεωρώ πως με το να μάθουμε να αγαπάμε τον διπλανό μας και να τον αποδεχόμαστε έτσι όπως έχει αποφασίσει ή και όχι, να είναι, δεν προάγει την παχυσαρκία» τόνισε.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Τσουρός σημείωσε σε έντονο ύφος: «Εγώ χρησιμοποιώντας τα δικά τους λόγια θα πω απλά πως “αντί να ασχοληθούμε με κανέναν σοβαρό άνθρωπο, προβάλλουμε λάθος πρότυπα μίσους και φθόνου αυτή τη στιγμή, το πληρώνουμε και είναι αργά”.

Θα συζητήσουμε το θέμα της παχυσαρκίας, που ξέρουμε τι συμβαίνει, επειδή η Αφροδίτη Λατινοπούλου βγήκε και είπε αυτό ενάντια στη Δανάη Μπάρκα. Καμία ευκαιρία δεν είναι, τέτοιες δηλώσεις δεν πρέπει να προβάλλονται. Θα κάτσουμε τώρα να κάνουμε ανάλυση για την παιδική παχυσαρκία –που φυσικά είναι θέμα παιδείας όπως είπε η Ελεονώρα- επειδή το είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου; Είμαστε με τα καλά μας;

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι μία γυναίκα που συνεχώς βρίσκει κάτι για να τοποθετηθεί και να την προβάλλουμε. Προφανώς αυτό δίνει τροφή και ψάχνει συνεχώς στο διαδίκτυο να βρει κάτι να πει».

Τότε, η Ελεονώρα Μελέτη του απάντησε πως «στο προσωπικό της Instagram το έχει ανεβάσει. Θα σου πει, μην με προβάλλεις αν δεν θες».

«Σε εμάς το λέω, δεν το λέω γι’ αυτήν» αποκρίθηκε ο δημοσιογράφος, ο οποίος τόνισε ξανά ότι διαφωνεί με την αναπαραγωγή των δηλώσεών της.

 

πηγή: Reporter