Η αναβαθμισμένη σελίδα της Cablenet για το Live Streaming είναι εδώ και είναι για όλους!

Η Cablenet, η εταιρεία που συνεχώς εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες των πελατών της, αλλάζει πάλι τα δεδομένα και σας προσφέρει μία αναβαθμισμένη εμπειρία Live Streaming! Εμπλουτίζει τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες της με ακόμα περισσότερο αθλητικό περιεχόμενο, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε όλο το κυπριακό αθλητικό υπερθέαμα από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεστε!

Τώρα, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε και μεμονωμένα τους αγώνες της αγαπημένης σας ομάδας και πιο συγκεκριμένα τους εντός έδρας αγώνες του ΑΠΟΕΛ, της Ανόρθωσης, της Πάφου FC, και της Καρμιώτισσας, σε πρωτάθλημα και κύπελλο καθώς επίσης και στους αγώνες του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου στην κατηγορία των U19!

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε ζωντανά τους αγώνες όλων των αθλημάτων που προβάλλονται στα αθλητικά κανάλια Cablenet Sports όπως πρωτάθλημα και Κύπελλο Πετόσφαιρας, αγώνες Χειροσφαίρισης, Στίβο, Κολύμβηση / Υδατοσφαίριση, Ενόργανη και Ρυθμική γυμναστική, Τζούντο και Καράτε καθώς επίσης και Μηχανοκίνητο Αθλητισμό!

Η υπηρεσία προσφέρεται στο κοινό και σε ειδικά μηνιαία πακέτα ανάλογα με την κατηγορία και στο περιεχόμενο που ο κάθε χρήστης θέλει να έχει πρόσβαση σε ειδικές τιμές.

Για άλλη μία φορά η Cablenet πρωτοπορεί και σας προσφέρει πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο μέσα από πακέτα που κάνουν τη διαφορά!

Ανακαλύψτε τα και εσείς στο http://cablenet.com.cy/livestreaming/ και κάντε σήμερα την εγγραφή σας!