Η αποχώρηση βόμβα της Κωνσταντίνας Ευρυπίδου και οι απειλές

 

Της Ζώης Αυγουστή 

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου θα αποχωρήσει από τον ραδιοφωνικό σταθμό “super fm”.

Η ίδια η Κωνσταντίνα δημοσίευσε στο προσωπικό της blog την απόφαση της για άμεση, όπως αναφέρει, αποχώρηση και τόνισε πως «Σε περίπτωση δημοσίευσης οποιωνδήποτε κακεντρεχή, αναληθή ή κατευθυνόμενων σχολίων θα αναγκαστώ να αναφερθώ στα πραγματικά αίτια για αποφυγή παραπληροφόρησης».

Επίσης, η Κωνσταντίνα μέσα από την ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους ακροατές, αλλά και τον Μάρκο Κωμοδρόμο που παρουσίαζαν μαζί την εκπομπή. 

Διαβάστε τι έγραψε η Κωνσταντίνα σήμερα στο blog της “styleicon247.com”, βάζοντας τον τίτλο «Τέλος συνεργασίας με SUPER FM».

«Η ανακοίνωση αυτή απευθύνεται ΜΟΝΟ στους αγαπημένους ακροατές που ήταν πάντα πιστοί κοντά μας. Η συνεργασία μου με τον SUPER διακόπτεται απο αύριο και θέλω αυτό να ανακοινώθεί πρώτα απο εμένα… Οι λόγοι διακοπής της προστοπαρών προτιμώ να μείνουν μεταξύ εμένα και του σταθμού. Σε περίπτωση δημοσίευσης οποιωνδήποτε κακεντρεχή, αναληθή ή κατευθυνομένων σχολίων θα αναγκαστώ να αναφέρθω στα πραγματικά αίτια για αποφυγή παραπληροφόρησης.

Ευχαριστώ τον κόσμο που στήριξε την εκπομπή μας έχοντας την πρώτη στα νούμερα ακροαματικότητας για όσο καιρό βρισκόμουν εκεί. Δυστυχώς όμως η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπει να κάνω ούτε ένα ακόμα δευτερόλεπτο εκπομπής απο το ραδιόφωνο του super γι’αυτό και η αποχώρηση μου είναι άμεση, όσο κι αν αγάπησα και σέβομαι τον σταθμό, τον Μάρκο και τους υπόλοιπους συνεργάτες αλλά και τους ακροατές και χορηγούς που στήριξαν την εκπομπή Μάρκος & Κωνσταντίνα στον SUPER FM. Σας ευχαριστώ .

Μάρκο μου σου εύχομαι τα καλύτερα μέσα απο την ψυχή μου, το ξέρεις πολύ καλά. Σ’ευχαριστώ για την καλύτερη συνεργασία που είχα μέχρι τώρα στα ΜΜΕ.»

Πηγή: stylista.com.cy