Οι αποχωρήσεις του “Dansing for you”

 

Αφού πέρασε μια βδομάδα ανατροπών για το “Dansing for you”, έφτασε το live της Κυριακής και φυσικά είχαμε τις καθιερωμένες αποχωρήσεις. 


Διαβάστε επίσης το ντοκουμέντο του 24h για τη σημαία που κατέβηκε στα Κελλιά. Επίσης διαβάστε το άρθρο για τις αλλαγές στη φορολόγηση οχημάτων και στα τέλη κυκλοφορίας.


 

Από το τραγούδι αποχώρησε ο ηθοποιός Χριστόφορος Χριστοφόρου, παρ’ όλη τη προσπάθεια που έκανε με την παρτενέρ του Παμπίνα, να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό στο κοινό, με θεατρικά στοιχεία, τραγουδώντας «Το σαραβαλάκι» του Σταμάτη Κραουνάκη.

Οι αλλαγές που είχε στους παρτενέρ της η Γιώτα Κουφαλίδου, μετά την αποχώρηση του Ντίνου, φαίνεται ότι της στοίχησαν, αφού ήταν η αποχώρηση για το κομμάτι του χορού.  Μάλιστα στο χθεσινοβραδινό έκτο show, κλήθηκε να την βοηθήσει και ο Ονούφριος Σωκράτους. 

Τόσο η Γιώτα Κουφαλίδου όσο και ο Χριστόφορς Χριστοφόρου έχουν πολύ αγαπημένα πρόσωπα, τα οποία έχασαν από την επάρατη νόσο και στα οποία αφιέρωσαν και την συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο φιλανθρωπικό show του Μega. 

Συγκεκριμένα η Γιώτα Κουφαλίδου, η οποία φαίνεται ότι ένοιωθε από την αρχή του χθεσινού live ότι θα αποχωρούσε,  την ώρα που ήρθε η στιγμή να την κρίνει η κριτική επιτροπή, μίλησε για τον χαμό του πατέρα της πριν αρκετά χρόνια.

Την ώρα της αποχώρησης και αφού του ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα ο ηθοποιός Χ.Χριστοφόρου μίλησε για τον χαμό των γονιών του από την επάρατη νόσο.