Η Britney Spears επιτίθεται δημόσια στη μητέρα της

«Λυπάμαι πολύ για τον πόνο σου! Λυπάμαι χρόνια!» έγραψε η Lynne Spears στο instagram, και συνέχισε: «Britney, βαθιά μέσα σου ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ και μου λείπεις! Ζητώ συγγνώμη για ο,τιδήποτε σε πλήγωσε!».

Η Britney Spears και η μητέρα της, Lynne, εχουν απομακρυνθεί ενετελώς, με την τραγουδίστρια να μην κάνει δεκτή τη συγγνώμη της και να τη βρίζει δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια ανάρτηση που πλέον δεν υπάρχει.

H pop star έφερε στο μυαλό της τα χρόνια των ιατρικών θεραπειών και της παραμονής της σε θάλαμο, και προχώρησε σε μια ειλικρινή ανάρτηση στην οποία διέγραψε για άλλη μια φορά.

«Για 13 χρόνια, έπρεπε να συναντώ γιατρούς κάθε εβδομάδα για να αναφέρω το παρελθόν μου που το έκανε χειρότερο… Όσο για όλη μου την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του αδερφού μου, της αδερφής μου, των ξαδέρφων, των θειών, των θείων, ήταν μεθυσμένοι από τα γαϊδούρια τους», ανέφερε. Σε άλλο σημείο, η Britney Spears εξομολογήθηκε: «Ήξερα ότι ο μπαμπάς μου θα με έκλεινε κάπου αν δεν συνεργαζόμουν»

«Μαμά ζήτα τη συγγνώμη σου και πήγαινε να @@@ Εύχομαι να καείτε όλοι στην κόλαση!!!», είπε η τραγουδίστρια αναφερόμενη παράλληλα και στους ιατρούς που την επέβλεπαν

πηγή: alphanews.live