Η έκθεση HORECA Gastronomia 2023 είναι γεγονός!

H κορυφαία έκθεση στο χώρο της εστίασης επιστρέφει και η Kyriakides Mushrooms ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών!

Επιχειρηματίες, επαγγελματίες του χώρου, αλλά και καταναλωτές συναντιούνται σε μια κορυφαία διοργάνωση για να ανταλλάξουν ιδέες, εμπειρίες και να εξερευνήσουν τις τελευταίες τάσεις στην εστίαση!

Από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 12 Νοεμβρίου θα σας περιμένουμε στο περίπτερό μας με αριθμό C04 στην Κρατική Έκθεση Κύπρου, για να σας δώσουμε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων μας που παράγονται με την αγάπη και τη φροντίδα που διακρίνουν την εταιρεία μας.

Η χαρά μας είναι μεγάλη που συμμετέχουμε για άλλη μια χρονιά στη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματιών εστίασης στη Κύπρο! Ανυπομονούμε να ανταλλάξουμε απόψεις με συναδέλφους στη βιομηχανία τροφίμων, να εξερευνήσουμε νέες συνεργασίες αλλά και να συστήσουμε σε όλο τον κόσμο τα λαχταριστά, ολόφρεσκα μανιτάρια που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί από εμάς!

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου θα υπάρχει στο περίπτερο μας, οι επαγγελματίες θα μπορούν να ενημερωθούν για το πώς γίνεται η καλλιέργεια των μανιταριών μας, τις τεχνικές προδιαγραφές των εγκαταστάσεών μας, αλλά και να γνωρίσουν οι καταναλωτές τον κύκλο ζωής του μανιταριού. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις μοναδικές γεύσεις των μανιταριών μας και να διαπιστώσουν τη μεγάλη ποικιλία και τη γευστική υπεροχή των προϊόντων που παράγουμε!

Αναμένουμε να σας υποδεχτούμε στην έκθεση HORECA και να μοιραστούμε μαζί σας το πάθος μας για την ποιότητα και την καινοτομία στον χώρο των μανιταριών! Σας περιμένουμε!

Είσοδος Ελεύθερη

Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου -> 16:00-21:00

Σάββατο 11 Νοεμβρίου -> 14:00-20:00

Κυριακή 12 Νοεμβρίου -> 14:00-20:00

https://www.kyriakides.com.cy/el/blog/nea/horeca2023/