Η Ελληνίδα τραγουδίστρια Νατάσα Μεντή έχει εγκλωβιστεί στο Ισραήλ [βίντεο]

Το Ισραήλ βρίσκεται για τέταρτη μέρα σε εμπόλεμη κατάσταση μετά την επίθεση που δέχτηκε από τη Χαμάς και στη χώρα, βρίσκονταν αρκετοί Έλληνες, ειδικά τουρίστες, που οι περισσότεροι, έχουν καταφέρει να επιστρέψουν με ασφάλεια στην Ελλάδα. Όμως η τραγουδίστρια Νατάσα Μεντή, δεν τα έχει καταφέρει και μέσω social media έστειλε ένα μήνυμα από το εμπόλεμο Ισραήλ.

Η ίδια είπε πως δεν μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπως τόνισε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αναφέρει πως μαζί της είναι και άλλοι Έλληνες.

«Ο σκοπός του βίντεο είναι για να πω ότι είμαστε στο Ισραήλ πολλοί Έλληνες και θέλουμε να γυρίσουμε πίσω, δεν βρίσκουμε εύκολα εισιτήριο. Εγώ βρήκα ένα για την Πέμπτη απλά δεν ξέρουμε αν όντως θα πραγματοποιηθούν πτήσεις. Άργησα να βγάλω γιατί δεν έβρισα τις προηγούμενες μέρες γιατί κάνουν μια πτήση την ημέρα. Το πλήρωσα πολύ ακριβά. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα εδώ.

Ας στείλει τώρα τα αεροπλάνα ο Πρωθυπουργός όπως έχει πει, δεν ξέρουμε αν θα μπορεί πιο μετά να τα στείλει. Δεν ξέρω με τι λογική το έχει σκεφτεί όλο αυτό; Δεν υπάρχουν κενά στις πτήσεις. Αν ακυρωθούν; Τι θα κάνουμε; Θα μείνουμε εδώ και θα βιώσουμε αυτόν τον πόλεμο; Είμαστε πολλοί εδώ, κάντε το τώρα που μπορείτε. Εύχομαι να επιστρέψω πολύ γρήγορα στην πατρίδα μας. Ανεβάστε αυτό το βίντεο γιατί θα μας βοηθήσετε πάρα πολύ» αναφέρει η τραγουδίστρια με ένα βίντεο στα social media.

πηγή: SIGMALIVE