Η επιβεβαίωση ότι (ο Χριστοδουλίδης) είναι ευκαιριακός τύπος…

Τονίστηκε πολλές φορές στην προεκλογική εκστρατεία από αντιπάλους για την προεδρία ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι ένας τύπος ευκαιριακός που προσαρμόζεται σε κάθε συνθήκη και ότι «πούλησε» αυτούς που τον στήριξαν και τον έφεραν εκεί που βρίσκεται σήμερα.
Ο ίδιος προτιμά να μην απαντά σε όλα αυτά καθώς γνωρίζει ότι ισχύουν και δεν θα μπορέσει να τα αντιπαραβάλει μιας και υπάρχουν παραδείγματα.
Πέραν του ότι πήγε κόντρα στην διαδικασίες του κόμματος που τον στήριξε και τον ανέδειξε, υπάρχει και ένα άλλο τρανταχτό παράδειγμα το οποίο ουσιαστικά αποδεικνύει τα πιο πάνω.
Αυτό ακούει στο όνομα Ιωάννης Κασουλίδης… και τι εννοούμε:
Ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι «παιδί» του Ιωάννη Κασουλίδη. Είναι αυτός που τον στήριξε και τον ανέδειξε στο Υπουργείο εξωτερικών. Ουσιαστικά τον πήρε από το χέρι και τον έφερε μέχρι εδώ.
Δεν είναι τυχαίο που ήταν και ο πιο στενός του συνεργάτης όταν ο Ιωάννης Κασουλίδης ήταν υποψήφιος για την προεδρία.
ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ο Νίκος Χριστοδουλίδης όχι μόνο να μην έχει στο πλευρό του τον πολιτικό του «πατέρα» αλλά να τον έχει και απέναντι του.
Αυτό δείχνει και τον χαρακτήρα ενός ατόμου και τι ευκαιριακός τύπος είναι επιβεβαιώνοντας συνεχώς τους επικριτές του.
Κατάφερε λοιπόν να έχει απέναντι του τον Ιωάννη Κασουλίδη, έναν άνθρωπο που τον χαρακτηρίζει η αφοσίωση και η τιμιότητα, έναν άνθρωπο ο οποίος δεν βρέθηκε ποτέ στην δίνη κανενός σκανδάλου.
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ.