Η φημισμένη γιορτή του κρασιού επιστρέφει με εμπλουτισμένο πρόγραμμα

Ηγιορτή του κρασιού, επιστρέφει ανανεωμένη αυτό τον Σεπτέμβρη και με πιο πλούσιο πρόγραμμα από ποτέ, έτσι ώστε οι επισκέπτες να απολαύσουν όσα στερήθηκαν τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας.

Αξίζει λοιπόν, να σημειώσεις στην ατζέντα σου ότι από τις 17 μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου, στο Δημόσιο Κήπο της Λεμεσού θα διεξάγεται, η αγαπημένη γιορτή όλων

1

Εκεί, με σήμα κατατεθέν τον παραδοσιακό βρακά, θα πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις όπως: θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες από διάσημους καλλιτέχνες, εκθέσεις ζωγραφικής, βραδιές αφιερωμένες στην παραδοσιακή μουσική αλλά και δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν θέατρο σκιών, να δημιουργήσουν τα δικά τους αγγεία στο εργαστήρι αγγειοπλαστικής αλλά και να παρακολουθήσου παράσταση από τους φημισμένους ταχυδακτυλουργούς Λιοτατή.

1

Εκτός από το πιο εμπλουτισμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, μια αναβάθμιση της φετινής γιορτής του κρασιού είναι ότι αυτή θα «ταξιδεύει» παράλληλα και με διάφορα άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα, και σε συνοικίες και χωριά.Για παράδειγμα, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση για την Κουμανδαρία στο Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο και Κέντρο Μελετών ενώ στην Βάσα Κοιλανίου θα τραγουδήσει Ομάδα κυπρίων κανταδόρων.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι υπάρχει δωρεάν μεταφορά στη Γιορτή του Κρασιού από άλλες πόλεις σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Δείτε όλες τις πληροφορίες αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

14

56

 

πηγή: alphanews.live