Η ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής, Μαρία Καρνέση, ένας συγγενής της και συνιδιοκτήτης και ένας πρώην καπετάνιος τα θύματα του Αιγύπτιου στη Γλυφάδα

Τέσσερις είναι οι νεκροί στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα. Πρόκειται για δύο άντρες, μια γυναίκα και τον αυτόχειρα, Αριστείδη Ελ Μπούρα. Τη ζωή τους έχασαν από τις σφαίρες του δράστη η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Μαρία Καρνέση, ηλικίας 67 ετών, ο συνιδιοκτήτης και διαχειριστής, Αντώνης Βλασάκης, και ο πρώην καπετάνιος, υπάλληλος της εταιρείας, Ηλίας Κουκουλάρης.

karnesi_in__2_
Η Μαρία Καρνέση, αδελφή της γυναίκας του Αντώνη Βλασάκη πηγή φωτογραφίας: Πρώτο Θέμα

Νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής βρέθηκε ο ένοπλος που εισέβαλε το πρωί πυροβολώντας με καραμπίνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, η ομάδα της ΕΚΑΜ τον εντόπισε στο υπόγειο νεκρό με την καραμπίνα δίπλα του.

Αυτή την ώρα γίνεται έρευνα από την Ασφάλεια για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού. Ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται αργότερα από την Ελληνική Αστυνομία.

Προηγήθηκε η επιχείρηση της αστυνομίας στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, στη συμβολή των οδών Αρτεμισίου και Φλέμινγκ, για τη σύλληψη του δράστη που εισέβαλε οπλισμένος το πρωί στο κτίριο πυροβολώντας.

Στο κτίριο μπήκε λίγο πριν τις 11:30 ομάδα της ΕΚΑΜ για να εντοπίσει τον δράστη που είχε ταμπουρωθεί σε χώρο της εταιρείας, ενώ βρέθηκαν στο σημείο και δύο διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ. Ολόκληρη η περιοχή αποκλείστηκε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης είναι ένας άντρας, περίπου 70 ετών, με καταγωγή από την Αίγυπτο, που είχε απολυθεί πρόσφατα από την εταιρεία.

Ο απολυμένος ένοπλος «δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο» – Πυροβολούσε στους διαδρόμους

Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ αναφέρουν πως ο δράστης πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο και στη συνέχεια ανέβηκε στους άλλους ορόφους πυροβολώντας τους συναδέλφους του.

Ίσως να εκμεταλλεύτηκε ένα κενό ασφαλείας, καθώς δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο αλλά από το πάρκινγκ. Μόλις εισήλθε, άρχισε να πυροβολεί στους διαδρόμους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

πηγή: newsbeast.gr