Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για το γάμο και την επιστροφή της στην tv

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και οσονούπω αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η ίδια μέσω Instagram, περιμένει κοριτσάκι και στο πλευρό της έχει πάντοτε τον σύντροφο της ζωής της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα για την εγκυμοσύνη και τα τηλεοπτικά της σχέδια για το μέλλον.

Πώς νιώθεις; Ήταν κάτι που ήθελες να συμβεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή;

Είμαι σε μία απροσδόκητα όμορφη και γλυκιά περίοδο της ζωής μου, στην οποία κάθε μέρα βιώνω και κάτι διαφορετικό, και είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων γι’ αυτό. Είναι κάτι που θέλαμε πολύ, αλλά δεν το είχα προγραμματίσει, δεν το είχα σχεδιάσει ή – πιο σωστά – δεν είχα προβλέψει ότι θα ερχόταν τη δεδομένη στιγμή. Τελικά, όμως, όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

Πώς έμαθες ότι είσαι έγκυος;

Ήμουν συνεχώς στη θάλασσα και έκανα σπορ – όταν το έμαθε ο γιατρός μου μού είπε: τα σταματάς αμέσως! Οπότε, αρχικά υπέθεσα πως η καθυστέρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι βρισκόμουν διαρκώς στον νερό. Έκανα ένα τεστ και διαπίστωσα ότι περιμένουμε μωράκι.

Σου λείπει η δουλειά;

Μου λείπει. Ένα κομμάτι μέσα μου θέλει να στύψει την πέτρα! Ξέρω ότι επιστρέφοντας στην τηλεόραση θα είμαι μια διαφορετική Ιωάννα, μια πιο συνειδητοποιημένη, κατασταλαγμένη και ώριμη Ιωάννα, η οποία δεν είναι μόνη της πια. Επομένως, νιώθω ότι δεν με φοβίζει τίποτα. Έχω απίστευτη δύναμη, την οποία απέκτησα ξαφνικά, με ωραίο τρόπο και αφού προηγήθηκαν καταστάσεις που με δίδαξαν πολλά.

Ο πολιτικός γάμος θα γίνει άμεσα;

Ναι, αλλά δεν έχουμε προγραμματίσει ακόμη το πότε. Είμαστε χαλαροί, παρότι δεν θα έπρεπε γιατί ο χρόνος δεν είναι χαλαρός, πιέζει!

πηγή: SIGMALIVE