Η καινούρια ταινία «Avengers» βρήκε τον σκηνοθέτη της

Ο σκηνοθέτης του «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» θα βρεθεί στη σκηνοθετική ταινία του «Avengers: The Kang Dynasty».

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Kevin Feige ανακοίνωσε τις επερχόμενες ταινίες και σειρές για τις επόμενες δύο φάσεις του MCU στο San Diego Comic-Con. Ανάμεσά τους ήταν και δύο ταινίες «Avengers» που αναμένεται να κλείσουν την επόμενη μεγάλη ιστορία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel με το όνομα «The Multiverse Saga». Ωστόσο, πέρα από τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των δύο ταινιών δεν υπήρξε καμία άλλη πληροφορία για τις ταινίες.

Το βράδυ της Τρίτης, όμως, έγινε γνωστό από έναν εκπρόσωπο της Marvel πως ο Destin Daniel Cretton θα αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία της πρώτης ταινίας «Avengers: The Kang Dynasty». Ο Cretton βρίσκεται σε επαφές με τα στούντιο της Marvel, καθώς έχει σκηνοθετήσει μία από τις 4ης φάσης του MCU που έχουν αγαπηθεί από τους φανς, το «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings», ενώ ετοιμάζει και άλλα project για το στούντιο.

Σε ό,τι αφορά τις δύο νέες ταινίες των «Avengers», αυτές θα κυκλοφορήσουν 2 Μαΐου και 7 Νοεμβρίου του 2025. Όπως όλα δείχνουν, ο Cretton δε θα μπορέσει να σκηνοθετήσει και τις δύο ταινίες, λόγο της κοντινής απόστασης κυκλοφορίας του. Όμως, η ταινία που θα αναλάβει τα σκηνοθετικά ηνία θα προετοιμάσει το έδαφος για το μεγάλο φινάλε του «The Multiverse Saga».

Για την ταινία του Cretton δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες πληροφορίες. Από τον τίτλο, όμως, καταλαβαίνουμε πως θα επικεντρωθεί στον Kang του Jonathan Majors, ένα variant του οποίου γνωρίσαμε στην πρώτη σεζόν του «Loki». Ο Kang ο Κατακτητής, ο πιο επικίνδυνος από τα variants, αναμένεται να κάνει την κινηματογραφική του εμφάνιση στο «Ant-Man and The Wasp: Quantumania», που θα κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου του 2023.

Η νέα ταινία των «Avengers» φαίνεται πως θα βασιστεί σε ένα κόμικ, στο οποίο ο Kang είχε καταφέρει να κατακτήσει τη Γη, μέχρι οι Εκδικητές να τον κερδίσουν.

Περιμένουμε πως στο D23, το συνέδριο της Disney, ο Feige θα κάνει περισσότερες αποκαλύψεις για το μέλλον του MCU.

πηγή: neolaia.gr