Η Κυπριακή και Ελληνική πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ

{loadposition ba_textlink}

Για πολλούς ήταν έκπληξη – για κάποιους άλλους όχι: Το Ηράκλειο της Κρήτης και η Λευκωσία της Κύπρου καταλαμβάνουν θριαμβευτικά τις πρώτες θέσεις στο διαγωνισμό Durex Loveville για την ανάδειξη της πόλης που κάνει το περισσότερο σεξ.

Το Ηράκλειο είχε από νωρίς δείξει τα «δόντια» του καταγράφοντας τις υψηλότερες πωλήσεις προφυλακτικών – κριτήριο για την ανάδειξη του νικητή – ήδη από τον πρώτο μήνα του διαγωνισμού. 13 πόλεις σε 5 χώρες διαγωνίστηκαν συνολικά. Από τις 5 χώρες, η Ελλάδα κατέλαβε το top 3 με τη Λάρισα στη 2 θέση και την Αθήνα στην 3.

Η τελική κατάταξη:

1 Ηράκλειο, Ελλάδα

2 Λάρισα, Ελλάδα

3 Αθήνα, Ελλάδα

4 Λευκωσία, Κύπρος

5 Βουκουρέστι, Ρουμανία

6 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

7 Πάτρα, Ελλάδα

8 Κωστάντζα, Ρουμανία

9 Κλουζ, Ρουμανία

10 Ιάσιο, Ρουμανία

11 Σόφια, Βουλγαρία

12 Βελιγράδι, Σερβία

13 Τιμισοάρα, Ρουμανία

Όπως και στον αθλητισμό, έτσι και στο σεξ αξίζει να ιδρώνεις για την κορυφαία στιγμή! Ο διαγωνισμός Durex Loveville που ξεκίνησε στις αρχές Μαϊου είχε στόχο να αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ σε σύνολο 13 πόλεων σε 5 χώρες (Κύπρος, Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία και Βουλγαρία) σε διάστημα 3 μηνών. Ο διαγωνισμός κατέγραψε τις πωλήσεις προφυλακτικών ανεξαρτήτως brand, και ανακοίνωνε τα αποτελέσματα σε εβδομαδιαία βάση με συνεχείς ενημερώσεις μέσα από τη σελίδα του στο Facebook (www.facebook.com/DurexGreece) καλώντας, παράλληλα, τους fans της σελίδας να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να βοηθήσουν την δική τους πόλη.

Το Ηράκλειο έκανε τη διαφορά καταγράφοντας τις υψηλότερες κατά κεφαλήν πωλήσεις προφυλακτικών στο διάστημα από 1η Μαϊου μέχρι 31 Ιουλίου.

Πηγή: news247.gr,επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.