Η κόρη της Σοφίας Βόσσου αρραβωνιάστηκε κρατούμενο στις φυλακές

Η τραγουδίστρια Ερασμία Μάνου, η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας Σοφίας Βόσσου, αποκάλυψε σήμερα με τηλεοπτικές δηλώσεις της, πως αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη, που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά από καταδίκη σε κάθειρξη 44 ετών για ληστείες, οπλοφορία και πλαστογραφία.

Όπως αναφέρει το gossiptv.gr η τραγουδίστρια μιλώντας σήμερα στην εκπομπή της Τσιμτσιλή αποκάλυψε πώς έγινε η γνωριμία τους και πώς το ζευγάρι έφτασε να κάνει αρραβώνα μέσα στις φυλακές με ειδική άδεια.

Ποια η σχέση της Σοφίας Βόσσου, με τον αρραβωνιαστικό της κόρης της και πώς το πήρε όταν για πρώτη φορά η Ερασμία Μάνου το συζήτησε μαζί της;

Η εξομολόγησή της συγκλονίζει…

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η στιγμή που το ένιωσα. Ο αρραβωνιαστικός μου είναι ο Βασίλης Δημάκης, ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο φοιτητής κρατούμενος Βασίλης Δημάκης. Κατάφερε να τελειώσει το Πανεπιστήμιο, τις Πολιτικές Επιστήμες. Οι δεσμοί μεγαλώνουν σε αυτές τις συνθήκες. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα. Παρόλα αυτά ό,τι είναι να συμβεί, συμβαίνει και δε μπορεί να το σταματήσει τίποτα. Αυτό νομίζω», είπε και συνέχισε:

«Με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος αυτό το προφίλ και οι άνθρωποι που το είχαν του μετέφεραν την πληροφορία. Εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή, ακολούθησαν επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες.

Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δε μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο αλλά παράλληλα είναι μοναδικό», πρόσθεσε η Ερασμία Μάνου.

Αναφορικά με τις σχέσεις του Βασίλη Δημάκη με τη Σοφία Βόσσου, η ίδια αποκάλυψε:

«Ο αρραβώνας έγινε με ειδική άδεια, παρουσία της μητέρας μου. Ήταν περίεργο όλο αυτό και ταυτόχρονα πολύ συγκινητικό. Η μαμά μου με τον Βασίλη έχουν πολύ ωραία σχέση, επικοινωνούν με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή φοβήθηκε, όταν της το είπα. Μετά ήθελε να το συζητήσουμε. Το τρίτο βήμα ήταν ότι γνωρίστηκαν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενη κι εκείνη για το θάρρος μου».

Το protothema.gr θυμίζει πως Ο Βασίλης Δημάκης είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία. Το 2020 είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας και δίψας, προκειμένου να διεκδικήσει το δικαίωμά του για ισότιμη εκπαίδευση κατά την κράτηση.

Πριν λίγους μήνες, ο Βασίλης Δημάκης παραβίασε τους όρους της προσωρινής εκπαιδευτικής άδειας που έλαβε.

Η σύλληψη έγινε από άνδρες της ΕΚΑΜ οι οποίοι έκαναν έφοδο στο σπίτι γυναίκας αλβανικής καταγωγής, γνωστής στις αρχές και φίλης του Δημάκη η οποία και τον έκρυβε από τη στιγμή που έσπασε το βραχιολάκι του.

πηγή: SIGMALIVE