Η Lidl λανσάρει την καμπάνια UEFA EURO 2024TM: Lidl Kids Team

  • Η Lidl, ως Official Partner του UEFA EURO 2024TM , προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στα παιδιά.
  • Στο πλαίσιο του προγράμματος Lidl Kids Team, παιδιά από όλη την Ευρώπη θα έχουν τη δυνατότητα να αναλάβουν τον διακεκριμένο ρόλο του συνοδού ποδοσφαιριστών σε όλους τους αγώνες του UEFA EURO 2024.
  • Γονείς και κηδεμόνες έχουν τη δυνατότητα από σήμερα να δηλώσουν τα παιδιά τους συμμετοχή στην κλήρωση συνοδείας παικτών μέσα από την εφαρμογή Lidl Plus.

Η Lidl, Official Partner του UEFA EURO 2024 TM, ανακοινώνει την καμπάνια Lidl Kids Team, ένα πρόγραμμα που δίνει την ευκαιρία σε πάνω από 1.100 παιδιά σε όλη την Ευρώπη να γίνουν επίσημοι συνοδοί παικτών του UEFA EURO 2024.

Η Lidl Κύπρου λανσάρει σήμερα ενέργεια μέσω της οποίας όλοι οι γονείς μπορούν να συμμετάσχουν για να διεκδικήσουν μία θέση στο Lidl Kids Team για το παιδί τους ηλικίας 6 έως 10 ετών, ανεξαρτήτως φύλου, καταγωγής και σωματικών ή πνευματικών ικανοτήτων. Οι γονείς και οι κηδεμόνες αρκεί να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής που θα βρουν μέσω της εφαρμογής Lidl Plus. Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ίσες ευκαιρίες για όλους τους συμμετέχοντες.

Οι τυχεροί νικητές δεν θα κερδίσουν απλώς την απόλυτη εμπειρία συνοδείας παικτών για το παιδί τους. Η Lidl καλύπτει, επίσης, τα έξοδα της ταξιδιωτικής εμπειρίας, καθώς και πρόσβαση σε αγώνα του UEFA EURO 2024 στη Γερμανία για κάθε τυχερό γονέα και το παιδί του. Αυτό εξασφαλίζει πως ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. Θα προηγηθεί ένα πρόγραμμα γεμάτο διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές εμπειρίες για τα παιδιά του Lidl Kids Team, προτού συνοδεύσουν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Ευρώπης στο γήπεδο μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους σε έναν αγώνα του UEFA EURO 2024.

Η διοργάνωση, που θα διεξαχθεί στη Γερμανία από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2024, φιλοξενεί τις κορυφαίες εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Ευρώπης, οι οποίες αγωνίζονται για να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Με 22 διαθέσιμες θέσεις συνοδείας παικτών (11 για κάθε ομάδα) σε κάθε έναν από τους 51 ποδοσφαιρικούς αγώνες της διοργάνωσης, οι συμμετέχοντες και τα παιδιά τους θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μία αξέχαστη εμπειρία σε ένα από τα μεγαλύτερα στάδια ποδοσφαίρου.

Ο Martin Brandenburger, CEO και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lidl Κύπρου, δήλωσε: «Στη Lidl, βάζουμε τους ανθρώπους στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας. Σε συνεργασία με την UEFA, είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τέτοιες μοναδικές εμπειρίες με το πρόγραμμα Lidl Kids Team. Θέλουμε να δείξουμε στους πελάτες μας ότι είμαστε στην ίδια ομάδα. Είτε πρόκειται για την προσφορά της καλύτερης σχέσης ποιότητας-τιμής με τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είτε παρέχοντας πρόσβαση σε μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις – φροντίζουμε για αυτούς».

Με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες στη Lidl είμαστε υπερήφανοι που συνδυάζουμε μία πολυσυλλεκτική κουλτούρα εντός της εταιρείας. Με την έναρξη της δήλωσης της αποστολής μας «#teamLidl, μαζί στην ισότητα», το 2023 τα μέλη της Διοίκησης της εταιρείας δήλωσαν σαφώς ότι η Lidl προωθεί και απαιτεί δίκαιη, ανοιχτή και αξιόπιστη συνεργασία – χωρίς ανοχή σε άνιση μεταχείριση. Αυτές είναι επίσης βασικές αξίες στο ποδόσφαιρο. Η έμφαση στη δικαιοσύνη, τις ίσες ευκαιρίες και την ενσωμάτωση θα καθορίσει τις δραστηριότητες της Lidl κατά τη διάρκεια αυτής της διοργάνωσης. Η συμμετοχή στο Lidl Kids Team είναι μόνο η αρχή. Φέτος, η Lidl θέλει να φέρει εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους κοντά για να γιορτάσουν τη διοργάνωση – είτε στο σπίτι με την οικογένεια και τους φίλους είτε από κοντά. Οι πελάτες της Lidl θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για τους αγώνες του UEFA EURO 2024. Γι’ αυτό, μείνετε συντονισμένοι στην εφαρμογή Lidl Plus για περισσότερες πληροφορίες.

Ο διαγωνισμός για το Lidl Kids Team διαρκεί από τις 7 Μαρτίου έως 1 Μαΐου 2024. Όλοι οι τυχεροί νικητές θα ενημερωθούν από τη Lidl Κύπρου μέσω email. Για προστασία από τυχόν απάτες, παρακαλούμε αγνοήστε οποιαδήποτε άλλη μορφή επικοινωνίας.

Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό!


Σχετικά με τη Lidl

Η Lidl, ως μέλος του ομίλου Schwarz με έδρα το Neckarsulm, συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων λιανεμπορίου τροφίμων στη Γερμανία και την Ευρώπη. Σήμερα λειτουργεί περισσότερα από 12.200 καταστήματα και περισσότερα από 220 εφοδιαστικά κέντρα σε 31 χώρες.

Η Lidl Κύπρου δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2010. Σήμερα απασχολεί περίπου 650 εργαζομένους, ενώ το δίκτυό της αριθμεί 20 καταστήματα και 1 υπερσύγχρονο εφοδιαστικό κέντρο στη Λάρνακα.

Σχετικά με την UEFA

Το UEFA EURO 2024 θα διεξαχθεί από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2024 σε δέκα διοργανώτριες πόλεις στη Γερμανία: Βερολίνο, Κολωνία, Ντόρτμουντ, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Γκελζενκίρχεν, Αμβούργο, Λειψία, Μόναχο και Στουτγάρδη. Η Γερμανία επιλέχθηκε να διοργανώσει τη 17η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της UEFA στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA στις 27 Σεπτεμβρίου 2018. Η Δυτική Γερμανία φιλοξένησε τη διοργάνωση του 1988, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Γερμανία θα διοργανώσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα UEFA μετά την επανένωση.

Η UEFA – η Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών – αποτελεί το διοικητικό όργανο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Είναι μια ένωση ομοσπονδιών, μία δημοκρατία αντιπροσώπων, και είναι η οργάνωση-ομπρέλα για 55 εθνικές ποδοσφαιρικές ενώσεις σε όλη την Ευρώπη. Οι στόχοι της είναι, μεταξύ άλλων, να ασχολείται με όλα τα ζητήματα που αφορούν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, να προωθεί το ποδόσφαιρο σε πνεύμα ενότητας, αλληλεγγύης, ειρήνης, κατανόησης και ευγενούς άμιλλας, χωρίς καμία διάκριση από πλευράς πολιτικής, φυλής, θρησκείας, φύλου ή οποιουδήποτε άλλου λόγου, να διαφυλάσσει τις αξίες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, να προωθεί και να προστατεύει τα ηθικά πρότυπα και τη χρηστή διακυβέρνηση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, να διατηρεί σχέσεις με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς που εμπλέκονται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να υποστηρίζει και να διασφαλίζει τις ομοσπονδίες μέλη της για τη συνολική ευημερία του ευρωπαϊκού παιχνιδιού.

Η CAA Eleven είναι το αποκλειστικό marketing agency της UEFA που έχει αναλάβει τη διαχείριση των εμπορικών δικαιωμάτων των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων των εθνικών ομάδων της UEFA, συμπεριλαμβανομένου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου UEFA, του UEFA Nations League, των Ευρωπαϊκών Προκριματικών, του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος UEFA Under-21 και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:

corporate.lidl.com.cy

team.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy                     

instagram.com/lidl_cyprus  

youtube.com/lidlcyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus