Η Μαριέλλα Σαββίδου περιγράφει πώς έσωσε 2 κοπέλες από επίδοξο βιαστή στην Κυπρο

«Υπήρξε κόσμος που μου είπε: μα γιατί το έκανες αυτό; Κατάλαβα ότι αυτό που εμένα μου φαινόταν νορμάλ, φαινόταν τρελό στους άλλους» – «Ρώτησαν τη νονά μου “Πουλάτε και άλλα ναρκωτικά ή μόνο κόκα;”» 

Η Μαριέλλα Σαββίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία από τη ζωή της, όταν έσωσε δύο κοπέλες από απόπειρα βιασμού στη μέση του δρόμου.

«Μία μέρα ήμουν στη Λευκωσία και οδηγούσα το αμάξι της μητέρας μου. Μέσα στον δρόμο είδα ένα αμάξι αφημένο στην άκρη, μία κοπέλα κάτω με έναν κύριο από πάνω της που προσπαθούσε κάτι να της κάνει και μία κοπέλα να μου φωνάζει Stop the car! (Σταμάτα το αμάξι)» διηγήθηκε η Μαριέλλα Σαββίδου και συμπλήρωσε:

«Σταματάω το αμάξι σχεδόν πάνω στο αμάξι του άλλου, κόρναρα γιατί φοβόμουν να κατέβω. Αυτός μπήκε στο αμάξι κι έφυγε. Πήρα τις κοπέλες που δεν τις ήξερα και τις πήγα στην αστυνομία», είπε αρχικά η Μαριέλλα Σαββίδου.

Και συνέχισε: «Επειδή οι κοπέλες ήταν αλλοδαπές, η μία από την Αφρική και η άλλη από τη Βουλγαρία, δε μιλούσαν ελληνικά και ήξερα ότι στην αστυνομία θα υπάρξει ένα πρώτο φίλτρο και δεν θα έχουν την κατάλληλη αντιμετώπιση. Τότε είχαμε δράκο στην Κύπρο, είχε επιτεθεί και σε μία φίλη μου. Πήγα να δώσω κατάθεση, να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ».

«Νομίζω ότι αυτή η πράξη ήταν ηρωική, γιατί υπήρξε κόσμος που μου είπε: μα γιατί το έκανες αυτό; Και κατάλαβα ότι αυτό που εμένα μου φαινόταν νορμάλ εκείνη την ώρα, φαινόταν τρελό για τους άλλους. Θα μπορούσα κι εγώ σαν περαστική να προσπεράσω, γιατί είχαν περάσει κι άλλα αμάξια από εκεί», κατέληξε η Μαριέλλα Σαββίδου.

πηγή: Reporter