Η Mastercard για δεύτερη χρονιά επιβραβεύει τις ανέπαφες αγορές στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας

Δωροεπιταγές έως €500 περιμένουν τους κατόχους καρτών Mastercard® που θα πραγματοποιήσουν ανέπαφα τις αγορές τους στο Nicosia Mall, My Mall και Metropolis Mall

Η Mastercard προσφέρει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους καρτών της να κερδίσουν δωροεπιταγές, πραγματοποιώντας ανέπαφες συναλλαγές στα τρία μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας.  Συγκεκριμένα, από την 1η Νοεμβρίου και έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023, όσοι κάτοχοι καρτών Mastercard πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους ανέπαφα (με κάρτα, ή mobile συσκευή) κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στα εμπορικά κέντρα Nicosia Mall στη Λευκωσία, My Mall  στη Λεμεσό, και Metropolis Mall στη Λάρνακα, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν άμεσα πλούσια δώρα.

Περισσότεροι από 800 τυχεροί κάτοχοι καρτών Mastercard της Κύπρου, θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 20, 50, 100 και 500 ευρώ για τις αγορές τους εντός των καταστημάτων των τριών εμπορικών κέντρων. Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή, καθώς περιλαμβάνει όλες τις ανέπαφες συναλλαγές που πραγματοποιούνται σε όλα τα καταστήματα των τριών εμπορικών κέντρων. Το μόνο που έχει να κάνει ο κάτοχος κάρτας Mastercard είναι να κρατήσει το απόκομμα από κάθε ανέπαφη συναλλαγή POS και να το σκανάρει στο Mastercard Touchpoint που θα βρει στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των εμπορικών κέντρων, όπου και θα ενημερώνεται αυτόματα για το εάν είναι ένας από τους μεγάλους τυχερούς. Στη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν όσες φορές επιθυμούν, πραγματοποιώντας νέες αγορές με τη Mastercard κάρτα τους, με στόχο να αυξήσουν τις πιθανότητες να κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας έως 500€.

Η Λουκία Χωραφά, Head of Marketing & Communications της Mastercard, για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Η θέλησή μας να αναβαθμίζουμε συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των κατόχων καρτών μας, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Mastercard όλα αυτά τα χρόνια. Η συνεργασία μας με τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας, για δεύτερη χρονιά, μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να προσφέρουμε έμπρακτα ακόμα περισσότερα προνόμια και οφέλη στους καταναλωτές».