Η Meghan Markle σπάει τη σιωπή της για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκονταν στο Ηνωμένο Βασίλειο προετοιμάζοντας τα βραβεία WellChild όταν η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου. Η Δούκισσα επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να είναι με την οικογένειά της και σε μια νέα συνέντευξή της στο Variety, μίλησε για το πώς η οικογένεια αντιμετώπισε την απώλεια της μονάρχη.

«Σε μεγάλες στιγμές της ζωής, υπάρχει προοπτική. Οι στιγμές αυτές σε κάνουν να αναρωτιέσαι σε τι θέλεις να επικεντρώνεις την ενέργειά σου. Αυτή τη στιγμή, αισθανόμαστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό για όλα τα πράγματα τα οποία δημιουργούμε. Εστιάζουμε επίσης στο ότι μεγάλο μέρος της δουλειάς που κάνουμε έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα», ανέφερε η Μέγκαν.

Σε άλλο σημείο, η Μέγκαν Μαρκλ μοιράστηκε επίσης την περηφάνια της που μπόρεσε να «υποστηρίξει» τον Χάρι κατά τη διάρκεια της δύσκολης για εκείνον περιόδου.

Μάλιστα, σε μια λειτουργία στο Westminster Hall, το ζεύγος εθεάθη να κρατιέται χέρι-χέρι και τον Χάρι να λυγίζει αποχαιρετώντας τη γιαγιά του. Αποκάλυψε επίσης ότι ο Χάρι είχε πει: «Τώρα επανενώθηκε με τον άντρα της».

Ο σύζυγος της βασίλισσας, ο πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε το 2021 και η βασίλισσα Ελισάβετ συναντήθηκε ξανά μαζί του όταν τάφηκαν μαζί στο μνημείο του βασιλιά Γεωργίου ΣΤ’. «Σίγουρα, όσον αφορά τη γυναικεία ηγεσία, είναι το πιο λαμπερό παράδειγμα. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που μπόρεσα να περάσω χρόνο μαζί της και να τη γνωρίσω», τόνισε η Μέγκαν Μαρκλ.

πηγή: alphanews.live