Η Μπλέικ Λάιβλι είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της– Η απίστευτη κίνηση της για να γλιτώσει από τους παπαράτσι

Η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς περιμένουν το τέταρτο παιδάκι τους και έχουν ήδη αρχίσει να θυμώνουν με την συμπεριφορά των παπαράτσι.

Το διάσημο ζευγάρι βλέπει δεκάδες άτομα να έχουν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι τους και δεν μπορεί καν να κυκλοφορήσει.

Η σουπερ σταρ αποφάσισε να δώσει ένα μάθημα στους παπαράτσι δημοσιεύοντας η ίδια φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η ηθοποιός μάλιστα έγραψε: «Ακολουθούν φωτογραφίες της εγκυμοσύνης μου στην πραγματική ζωή, οπότε τα 11 αγόρια που περιμένουν έξω από το σπίτι μου για ένα στιγμιότυπο θα με αφήσουν ήσυχη. Με φρικάρεις εμένα και τα παιδιά μου. Ευχαριστώ όλους τους άλλους για όλη την αγάπη και τον σεβασμό και για την επιμονή τους να κάνουν unfollow λογαριασμών και δημοσιεύσεων που μοιράζονται φωτογραφίες παιδιών. Έχετε όλη τη δύναμη εναντίον τους. Και ευχαριστώ τα μέσα ενημέρωσης που έχουν μια «πολιτική να μην δείχνουν παιδιά». Όλοι κάνετε τη διαφορά». Μάλιστα η «Σερένα» από το Gossip Girl υπέγραψε το κείμενο όπως η ηρωίδα της σειράς, καταλήγοντας «Much love! Xxb».

Δείτε την ανάρτηση

πηγή: in.gr