Ι. Νικολάου για τρομοκρατία: “Λαμβάνονται τα αναγκαία μέτρα”

{loadposition ba_textlink}

Μιλώντας στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Λιμενική Αστυνομία Λεμεσού, ο κύριος Νικολάου σημείωσε, ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε πληροφόρηση που να προκαλεί ανησυχία, ωστόσο όπως όλα τα κράτη μέλη έτσι και η Κύπρος λαμβάνει μέτρα κατά της τρομοκρατίας, μη παραγνωρίζοντας τα γεγονότα που συμβαίνουν γενικότερα, αλλά και τις συνεχείς επιχειρήσεις στη περιοχή.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι δεν μπορεί να πει περισσότερα, αφού τα θέματα ασφάλειας δεν μπορεί νασυζητούνται δημόσια , ενώ την ίδια ώρα εξήγησε ότι στα πλαίσια των ευρύτερων μέτρων που λαμβάνονται, κρίθηκε αναγκαία και η εφαρμογή απόφασης του υπουργικού συμβουλίου για συνδρομή σε αυτά της Εθνικής Φρουράς.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για την απόφαση αυτή, σημείωσε ότι είναι κατανοητή η ανάγκη που υπάρχει και πρέπει να επιδείξουμε όλοι σύνεση και υπευθυνότητα.

Μπροστά σε αυτή τη κατάσταση η οποία εκτυλίσσεται γενικότερα στη περιοχή μας και σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι το λιγότερο που μπορούσε να γίνει από εμάς, είπε ο κύριος Νικολάου. Διερωτήθηκε τέλος γιατί στην Κύπρο είναι τόσο παράξενο και γίνεται τόσο μεγάλη συζήτηση, ενώ σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης η αστυνομία και οι δυνάμεις ασφαλείας, έχουν συνδρομή από τον στρατό τους.

Πηγή: riknews.com.cy