Η Ομόνοια σε επιμορφωτικό σεμινάριο της Ίντερ… (ΦΩΤΟΣ)

Ανακοίνωση από την Ομόνοια με την οποία πως αντιπροσωπεία της Ακαδημία της ομάδας συμμετείχε σε διεθνές επιμορφωτικό σεμινάριο της Ίντερ.
Aναλυτικά:
«Αντιπροσωπία της Ακαδημίας μας συμμετείχε σε διεθνές επιμορφωτικό σεμινάριο της Ίντερ στο Μιλάνο, υπό την αιγίδα της ECA.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου έγιναν αρκετές διαλέξεις από τον Head of Conditioning Coaches and Youth Performance της Ίντερ, Roberto Niccolai, που αφορούσαν τόσο το κομμάτι των Youth αλλά και το κομμάτι των Grassroots, στο πλαίσιο των οποίων έγινε παρακολούθηση ενός φιλικού αγώνα ηλικιών Κ14 της Ίντερ.
Ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις και το μουσείο της Ίντερ, στο στάδιο San Siro και στο Youth Center and College των «νερατζούρι» όπου γίνονται προπονήσεις, φιλοξενούνται νεαροί που διέμεναν εκτός Μιλάνου, ενώ λειτουργεί και σχολείο.
Η Ακαδημία μας επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της με τη συμμετοχή σε τέτοιου είδους διεθνή σεμινάρια και μέσα από τη διαρκή επιμόρφωση επιτυγχάνεται και η συνεχής ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής μας».