Η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης! Ποιoς κρυβόταν πίσω από την μάσκα του Τσολιά;

Ποιος ή ποια αποχώρησε από το #TheMaskedSinger; – Το παπάκι έφερε γέλια στο πλατό – Η ατάκα της… μάσκας άφησε άφωνο τον Μαραντίνη

Οι Detectives, Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοδωρής Μαραντίνης, είχαν στη διάθεσή τους μία ολόκληρη εβδομάδα για να σκεφτούν ξανά τις προβλέψεις τους και να επανεξετάσουν τα στοιχεία που τους δόθηκαν στα πρώτα επεισόδια του The Masked Singer.

4210546321755377 198e1cc734d04df795dcfbfd91369129

Τώρα νιώθουν πιο μπερδεμένοι αλλά και πιο αποφασισμένοι!

Το παπάκι έκανε την πρώτη εμφάνιση και εντυπωσίασε.

Το πιο ευφάνταστο και μυστηριώδες show προβλήθηκε για ακόμη μία φορά μέσα και ο παρουσιαστής, Σάκης Ρουβάς καλωσόρισε τους τηλεθεατές.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Σάκης ανακοίνωσε την άφιξη μίας νέας μάσκας και δεν ήταν άλλη από το παπάκι. Η… μάσκα λοιπόν, έκανε πρεμιέρα με το τραγούδι «Dancing Queen» και ξεσήκωσε detective και κοινό, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να χορεύουν στους ρυθμούς της μουσικής.

Αφού ολοκλήρωσε την ερμηνεία, ο παρουσιαστής παρακίνησε το παπάκι να απαντήσει στους Θοδωρή Μαραντίνη, Ελισάβετ Κωνσταντίδη, Αθηνά Οικονομάκου και Νίκο Μουτσινά, στην ερώτηση, «Ποιος σε κάνει να λες α πα πα», ώστε με αυτόν τον τρόπο να μπορέσουν να μαντέψουν για το ποιος ή ποια μπορεί να είναι.

Τότε το παπάκι δήλωσε με όλο νόημα:«Ο detective Θοδωρής Μαραντίνης πάντως δεν μου κάνει α πα πα γιατί είμαστε συνδεδεμένοι εμείς οι δύο». Αυτό ήταν αρκετό για να αφήσει άφωνο τον ίδιο και για αρκετή ώρα προσπαθούσε να καταλάβει τι εννοούσε.

Πάντως ο Θοδωρής Μαραντίνης δήλωσε πως πιστεύει πως είναι η Μαρία Κορινθίου, Η Αθηνά Οικονομάκου είπε την Δήμητρα Κατσαφάδου, ο Νίκος Μουτσίνας είπε την Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη είπε την Ρούλα Κορομηλά.

 

 

Οι detectives προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιός ή ποιά κρύβεται κάτω από την στολή του Μωρού

 

Οι detectives προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιός ή ποιά κρύβεται κάτω από την στολή του Γορίλα

 

Οι detectives προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιός ή ποιά κρύβεται κάτω από την στολή της Μαργαρίτας

 

Οι detectives προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιός ή ποιά κρύβεται κάτω από την στολή του Μινώταυρου

 

Οι detectives προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιός ή ποιά κρύβεται κάτω από την στολή του Cyber Girl

 

 

Οι detectives προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιός ή ποιά κρύβεται κάτω από την στολή του Pop Corn

 

Η μάσκα που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους ήταν αυτή του Τσολιά

Λίγες ήταν οι εμφανίσεις για τον Τσολιά του Masked singer, το κοινό όμως αποφάσισε πως πρέπει να βγάλει την μάσκα και να αποχωρήσει.

 

Τα στοιχεία που είχαν δοθεί από τον Τσολιά ήταν: Πως χάνει τα πράγματα του έτσι ξαφνικά και δεν μπορεί μετά να το βρει. Αυτό που δεν έχανε ποτέ ήταν η έμπνευση και το κέφι του γιατί σε αυτή τη δουλειά δεν είχε σημασία που έχει βάλει τα πράγματα του αλλά το πως πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Για να γίνει σωστά και να πάνε όσοι τον ακούν πρέπει να έχει πειθώ και λέγειν.

Οι detectives είχαν κάνει πάρα πολλές προβλέψεις για το ποιος θα μπορούσε να βρίσκεται πίσω από τη μάσκα όμως είχαν δυσκολευτεί πάρα πολύ!

 

Πίσω από τη μάσκα λοιπόν κρυβόταν ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό μόλις αποκαλύφθηκε ότι ήταν αυτός.

πηγή: Reporter