Η «προφητεία» του Νοστράδαμου για τον βασιλιά Κάρολο και τον επόμενο μονάρχη που «κανείς δεν περιμένει»

«Ένας άνθρωπος θα τον αντικαταστήσει που δεν περίμενε ποτέ να γίνει βασιλιάς»

Η ανακοίνωση ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο σόκαρε τη Βρετανία. Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν χθες, Δευτέρα, ότι ο Κάρολος, ο οποίος βρίσκεται στον βρετανικό θρόνο εδώ και 18 μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας του βασίλισσας Ελισάβετ, θα αναβάλει τις δημόσιες υποχρεώσεις του για να υποβληθεί σε θεραπεία.

Με αφορμή την είδηση, στην επικαιρότητα επανέρχεται σήμερα και ένα παλιότερο δημοσίευμα για τον Νοστράδαμο και την… «προφητεία» για το τέλος του βασιλιά Κάρολου, όσο και τον διάδοχό του, τον οποίο όμως «κανείς δεν περιμένει».

Όπως έγραφε τον Σεπτέμβριο του 2022 η mirror.co.uk, ο συγγραφέας Mario Reading στο βιβλίο που έγραψε υποστήριξε ότι, με βάση μια παλιά «προφητεία», ο Κάρολος θα βασιλέψει λίγο και θα αναγκαστεί να παραιτηθεί από τον θρόνο για δύο λόγους.

Πρώτον, η Κοινοπολιτεία θα φτάσει ένα βήμα πριν διαλυθεί, καθώς τα μόνα μέλη της θα είναι οι κτήσεις στα βρετανικά νησιά, ενώ στη συνέχεια θα του ασκηθούν πιέσεις λόγω ηλικίας. Έτσι, θα παραιτηθεί από τον θρόνο και θα ορίσει έναν απρόσμενο διάδοχο.

«Οι δυσαρέσκειες που έχει εναντίον του, καθώς έχει απέναντι ένα ορισμένο ποσοστό του βρετανικού πληθυσμού, μετά το διαζύγιό με την Νταϊάνα, θα αποβούν μοιραίες», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, λοιπόν, «ένας άνθρωπος θα τον αντικαταστήσει που δεν περίμενε ποτέ να γίνει βασιλιάς» και αυτός δεν είναι άλλος από τον γιο του Χάρι. «Αυτό σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος θα περίμενε να διαδεχθεί τον πατέρα του, δεν είναι πλέον στη φωτογραφία, σωστά;», προσθέτει στη συνέχεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι, λοιπόν, θα γίνει βασιλιάς στη θέση του, αναφέρει ο Mario Reading, ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για δική του πρόβλεψη, αλλά για «προφητεία» του Νοστράδαμου.

πηγή: newsbeast.gr