Η SKODA οδηγεί τον οργανισμό REACTION

 

«Η πρόληψη, έρευνα και ενημέρωση των νέων για την οδική ασφάλεια, τη νεανική παραβατικότητα, για θέματα περιβάλλοντος, δημόσιας και ατομικής υγείας καθώς και για θέματα εκπαίδευσης» αποτελούν τους στόχους του οργανισμού.

Η λέξη REACTION είναι συντομογραφία των λέξεων Research – Education – Action, που αντιπροσωπεύουν παράλληλα και τους τρείς πυλώνες του οργανισμού, στον τομέα της έρευνας, στον τομέα της εκπαίδευσης και στον τομέα της δράσης.

Μέχρι σήμερα πραγματοποίησε 47 εθνικές εκστρατείες, 86 τοπικές εκστρατείες και 2417 διαλέξεις (Σχολεία, Πανεπιστήμια, Κολλέγια, Κέντρα Νεότητας, Ευρύτερο Κοινωνικό Σύνολο) , έχει συμμετάσχει σε 11 εθνικά και 9 ευρωπαϊκά έργα και έχει εγκαθιδρύσει 14 εθνικά προγράμματα.

Επίσης, έχει διανέμει πάνω από 1700000 ενημερωτικά φυλλάδια, έχει δημιουργήσει 23 τηλεοπτικά φιλμάκια, έχει συμμετάσχει σε 19 τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, και έχει δημοσιεύσει πάνω από 35 άρθρα.

Στις δράσεις μας συμμετείχαν κρατικοί, ημικρατικοί και ιδιωτικοί οργανισμοί από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Αυτή την στιγμή ο Κυπριακός Οργανισμός REACTION Youth for the Prevention δραστηριοποιείται σε 15 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης των προγραμμάτων και των δράσεων του οργανισμού παρουσιάστηκε η ανάγκη για απόκτηση ενός αυτοκινήτου για τις ανάγκες του προσωπικού και των μελών του REACTION.

Έχοντας αυτό υπόψη το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού REACTION Youth for the Prevention αποφάσισε να προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα όλων των οχημάτων που κυκλοφορούν στην αγορά.

Μετά από προσεκτική έρευνα και στη βάση των ειδικών χαρακτηριστικών των ομάδων του οργανισμού, καταλήξαμε στο ολοκαίνουργιο SKODA RAPID 2013.

Η επιλογή του συγκεκριμένου οχήματος ήταν εύκολη υπόθεση για την ομάδα του REACTION, μιας και το συγκεκριμένο μοντέλο υπερέχει άλλων μοντέλων στην κατηγορία του σε σχέση με κατανάλωση, αξιοπιστία, ασφάλεια καθώς και χώρο αποσκευών.

Οι απαιτητικές ανάγκες του Οργανισμού REACTION βρήκαν τον καλύτερο σύμμαχο.

Παράλληλα με την αξιοπιστία της SKODA και της UNICARS, αλλά και την παρεχόμενη εγγύηση με το επαγγελματικό service είμαστε σίγουροι ότι η νέα ναυαρχίδα του Οργανισμού REACTION ήταν η καλύτερη επιλογή!

Η SKODA οδηγεί πλέον τον οργανισμό REACTION σε νέες περιπέτειες και δράσεις!