Οι στιλιστικές επιλογές της Χριστιάνας… «Για σένα»

 

Της Ζώης Αυγουστή 

Η παρουσιάστρια χαμογελαστή και ευδιάθετη, όπως έχει συνηθίσει το κοινό της, καλωσόρισε την νέα τηλεοπτική σεζόν την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, που ήταν και η πρεμιέρα της εκπομπής.

Δεν θα μπορούσαμε παρά να προσέξουμε τι έχει επιλέξει να φορέσει η Χριστιάνα την πρώτη εβδομάδα προβολής της εκπομπής και φυσικά να σας τα παρουσιάσουμε. 

Πρεμιέρα εκπομπής:

Η Χριστιάνα στην πρεμιέρα της εκπομπής επέλεξε ένα εφαρμοστό φόρεμα σε μπλε χρώμα το οποίο συνδύασε με nude γόβες, δημιουργώντας έτσι ένα chic αποτέλεσμα. 

2η μέρα εκπομπής:

To αγαπημένο της χρώμα, το ροζ φόρεσε την Τρίτη η παρουσιάστρια. Ένα strapless κοντό φόρεμα το οποίο της ταίριαζε πολύ!

3η μέρα εκπομπής:

Την Τετάρτη η Χριστιάνα Αριστοτέλους, επέλεξε και πάλι ένα φόρεμα εφαρμοστό σε πιο αυστηρή γραμμή, με τον υπέροχο χρωματικό συνδυασμό του πορτοκαλί με το φούξια και το οποίο συνδύασε με πλατφόρμες σε τόνους του πορτοκαλί. 

4η μέρα εκπομπής:

Ένα φόρεμα και πάλι σε σκούρο μπλε φόρεσε η Χριστιάνα την Πέμπτη το απόγευμα. Το φόρεμα ήταν εφαρμοστό στο πάνω μέρος και άνοιγε στο κάτω μέρος δημιουργώντας ένα πιο girly αποτέλεσμα. Με μια ζώνη σε γαλάζιο χρώμα η Χριστιάνα τόνισε την μέση της κάτι που κολάκευε πολύ το σώμα της. 

5η μέρα εκπομπής:

Mε ένα strapless φόρεμα σε απαλό κίτρινο εμφανίστηκε την τελευταία μέρα για αυτή την εβδομάδα η Χριστιάνα στην εκπομπή. Την μέση της τόνισε και πάλι με μια ζώνη ενώ προτίμησε γόβες σε nude χρώμα.

Η δικιά μου αγαπημένη εμφάνιση της Χριστιάνας, από την πρώτη εβδομάδα της εκπομπής, είναι το φόρεμα που φόρεσε την Τετάρτη. Ο συνδυασμός πορτοκαλί με φούξια είναι ο αγαπημένος μου, ενώ το εφαρμοστό φόρεμα τόνιζε την σιλουέτα της. 

Το δικό σας αγαπημένο;