Η Taylor Swift διέκοψε συναυλία της για να βοηθήσει έναν θαυμαστή της

Δεν συνέχισε μέχρι να σιγουρευτεί πώς όλα ήταν καλά.

Η Taylor Swift δεν αστειεύεται με την υγεία των θαυμαστών της.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η τραγουδίστρια διέκοψε την πρώτη από τις τρεις συναυλίες της Eras Tour στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, για να επιστήσει την προσοχή των security σε έναν θεατή που έμοιαζε να χρειάζεται βοήθεια.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που η Swift ερμήνευε το “Would’ve, Could’ve, Should’ve”, το οποίο έτυχε να είναι ένα από τα δύο τραγούδια-έκπληξη που επιφύλασσε στο κοινό.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης TikTok και X, η εξαιρετικά δημοφιλής καλλιτέχνιδα φαίνεται να σιγοτραγουδάει το τραγούδι από το άλμπουμ Midnights, όταν εντοπίζει ένα άτομο που φαίνεται να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Χωρίς να χάσει ούτε λεπτό, συνεχίζει να παίζει τη μελωδία του τραγουδιού στην κιθάρα της, ενώ αλλάζει τους στίχους για να βοηθήσει τους φρουρούς ασφαλείας της να εντοπίσουν το άτομο.

«Θα συνεχίσω να παίζω μέχρι να καταλάβετε πού βρίσκεται», λέει στο μικρόφωνο, χρησιμοποιώντας μάλιστα κάποια στιγμή την κιθάρα της για να δείξει το μέλος του κοινού. «Απλά ενημερώστε με – μπορώ να το κάνω αυτό όλη τη νύχτα».

Αμέσως αφού βεβαιώθηκε ότι ο θαυμαστής έλαβε τη βοήθεια που χρειαζόταν, η Swift συνέχισε γρήγορα το τραγούδι από εκεί που είχε σταματήσει.

Στα σχόλια του TikTok, οι Swifites επαίνεσαν την τραγουδίστρια για την αφοσίωσή της στους θαυμαστές της και την εντυπωσιακή ικανότητά της να συνεχίζει να παίζει ενώ διευθετούσε ένα πρόβλημα με το πλήθος. Επικρότησαν επίσης την ικανότητά της να θυμάται από πού είχε σταματήσει ένα τραγούδι που δεν ερμηνεύει σε κάθε συναυλία.

«Ο τρόπος με τον οποίο κράτησε και τη ροή είναι γνήσιο ταλέντο», έγραψε ένας θαυμαστής σε ένα σχόλιο.

«Πώς δεν χάνει ούτε ένα αναθεματισμένο beat!», απάντησε ένας άλλος.

«Δεν θα θυμόμουν ποτέ ούτε ποιο τραγούδι έλεγα», αστειεύτηκε ένας τρίτος.

πηγή: Marie Claire