Η WIZZ AIR γιορτάζει τα 20α γενέθλια της με δώρο €20,000 για τους επιβάτες

Η Wizz Air, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και πιο βιώσιμη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης και παγκοσμίως*, γιορτάζει τα 20α της γενέθλια δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες της να κερδίσουν €20.000 σε ταξίδια και εμπειρίες ζωής.

Από την πρώτη της πτήση,  η οποία απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Κατοβίτσε της Πολωνίας προς το Λούτον του Λονδίνου τον Μάιο του 2004, η αεροπορική εταιρεία έχει μεταφέρει μέχρι σήμερα περίπου 400 εκατομμύρια επιβάτες μέσω του δικτύου της. Στην Κύπρο, όπου πραγματοποιεί πτήσεις από το 2010 και διατηρεί βάση από το 2020, η Wizz Air μετέφερε γύρω στα 7 εκατομμύρια επιβάτες, ενώ μόνο για το περασμένο έτος 2 εκατομμύρια επιβάτες ταξίδεψαν με την αεροπορική εταιρεία.

Με την ευκαιρία αυτού του σημαντικού ορόσημου, η Wizz Air προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο που θα επιτρέψει σε έναν τυχερό νικητή να εξερευνήσει σχεδόν 200 προορισμούς της αεροπορικής εταιρείας διεθνώς.

Οι λάτρεις των ταξιδιών και της περιπέτειας θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν, εφόσον αγοράσουν αεροπορικό εισιτήριο της Wizz Air και υποβάλουν τον κωδικό κράτησης και το όνομά τους στη σελίδα του διαγωνισμού για την 20η επέτειο της Wizz Air. Η υποβολή μπορεί να γίνει από τις 19 Μαΐου μέχρι τις 22 Μαΐου 2024. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι φορολογικοί κάτοικοι των χωρών όπου λειτουργεί η Wizz Air και είναι 18 ετών και άνω.

Το δώρο είναι χωρίς περιορισμούς και ο/η νικητής/τρια θα μπορεί να το απολαύσει με φίλους και οικογένεια σε όσους περισσότερους ταξιδιωτικούς προορισμούς επιθυμεί μέχρι να φτάσει το όριο των €20.000. Υπολογίζεται ότι ο/η νικητής/τρια θα μπορεί να κάνει έως και 2.000 πτήσεις, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων προορισμών για του Κύπριους ταξιδιώτες όπως Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη, και Αθήνα.

Η Zsuzsa Trubek, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας στη Wizz Air, δήλωσε: «Η 20ή επέτειός μας είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γιορτάσουμε την εξαιρετική ανάπτυξη που έχουμε πετύχει σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά. Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάθε επιβάτη που έχει ταξιδέψει μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια. Για να τιμήσουμε αυτή τη σημαντική στιγμή, προσφέρουμε στους ταξιδιώτες έναν τρόπο να γιορτάσουν μαζί μας με μια ζωή γεμάτη πτήσεις προς τους προορισμούς των ονείρων τους.»