Η Ξένια Κωνσταντίνου εξαγγέλει υποψηφιότητα για την θέση Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ

Αυτούσια η εξαγγελία υποψηφιότητας της κ. Ξένιας Κωνσταντίνου

Φίλες και φίλοι μέλη του Δημοκρατικού Συναγερμού,

Επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι, διεκδικώ μία από τις τρεις θέσεις Αντιπροέδρου στην Παράταξή μας διότι, θεωρώ χρέος μου να στηρίξω στην πράξη τη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την ανασυγκρότηση του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Δώσαμε μαζί πολλές πολιτικές και κοινωνικές μάχες για την Παράταξη, τον τόπο και τα πιστεύω μας. Υπηρετούμε τις ίδιες αρχές και αξίες. Αυτές που μας κληρονόμησε η πολιτική διορατικότητα και τόλμη του Γλαύκου Κληρίδη.

Μαζί να δώσουμε κι αυτή τη μάχη. Τη μάχη που θα αναδείξει ξανά τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε πολιτικό πρωταγωνιστή του τόπου μας.

Σε όλη μου την πολιτική πορεία από τις τάξεις της ΜΑΚΙ, της Φ.Π.Κ. Πρωτοπορίας, της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων (ΟΝΕ) , της ΝΕΔΗΣΥ, της ΓΟΔΗΣΥ και αργότερα στο Πολιτικό Γραφείο, και σήμερα πλέον στο Εκτελεστικό Γραφείο, τη σκέψη και τη δράση μου καθόριζε αυτό που ως παράταξη αξιολογούσαμε ως καλώς νοούμενο συμφέρον της πατρίδας
Έχουμε πανηγυρίσει μαζί νίκες και έχουμε απογοητευθεί στις ήττες, αλλά ποτέ δεν το βάλαμε κάτω. Έχω τη βαθιά πίστη ότι αυτή η παράταξη αναγεννάται πάντοτε και γίνεται πιο ισχυρή και πιο ανθεκτική.

Θέτω την υποψηφιότητά μου για Αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού στη δική σας πολιτική κρίση και αξιολόγηση. Ο στόχος μου είναι να συμβάλω με κάθε δυνατό τρόπο στην ανασυγκρότηση, στη στήριξη της Προέδρου και στη διεύρυνση της επιρροής του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Με εφόδια μου την εμπειρία, τη νηφαλιότητα, τη μαχητικότητα και σοβαρότητα που πάντοτε με διακρίνουν, σε άρρηκτη συνεργασία και με την υπόλοιπη ηγεσία, τις οργανώσεις μας, τα στελέχη και μέλη μας πιστεύω ακράδαντα ότι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά.
Σε αυτή τη μάχη, η δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη θα αποτελούν για εμένα πρόσημο ευθύνης. Θέλω να δω όπως και εσείς, ένα Δημοκρατικό Συναγερμό ισχυρό, περήφανο και κυρίαρχη πολιτική δύναμη του τόπου και είναι γι’ αυτό τον στόχο που θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις.

Σας ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου!