Ιωάννα Μαλέσκου: Συγκινήθηκε στον αέρα – «Θα με κάνεις να κλάψω» – Δείτε το βίντεο

Αυλαία θα ρίξει σήμερα, Παρασκευή η εκπομπή που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου, μετά από 2 χρόνια. Ενόψει τη τελευταίας εκπομπής που θα γυρίσουν αύριο, ο σεφ του «Love it», Αλέξανδρος Παπανδρέου, θέλησε να εκφράσει την εκτίμησή του για την Ιωάννα Μαλέσκου και τα λεγόμενά του έφεραν συγκίνηση στον αέρα της εκπομπής.

Πιο αναλυτικά, είπε:

«Έχουν περάσει δύο χρόνια και με έχουν ρωτήσει πολλά πράγματα για σένα, ξέρεις δεν μιλάω. Πρέπει να πω ότι η Ιωάννα ήταν ξεχωριστή, μοναδική, ένας άνθρωπος που ήρθε από την Κρήτη, δεν είπε τίποτα, πιστεύω ότι ένιωσες την μοναξιά. Είμαι σίγουρος για αυτό. Σου έστειλα πολλά μηνύματα για να είμαι κοντά σου, ό,τι χρειαστείς αλλά θέλω να πω ότι είσαι ένας άνθρωπος περήφανος, δεν ζήτησες τίποτα όσο και αν σε πολεμήσαν. Ήσουν εδώ για τους συνεργάτες σου και για όλους. Η Ιωάννα δεν θέλησε ποτέ να στεναχωρήσει κάποιον και για αυτό έμεινε σπίτι της και στεναχωρήθηκε πιο πολύ η ίδια και είναι αλήθεια αυτό. Σε αγαπώ πολύ και θέλω να συνεχίσουμε να μιλάμε. Δεν πρόκειται να εκμαιεύσω ούτε το που θα πας ούτε το τι θα κάνεις, αυτό που θέλουν να μάθουν όλοι. Το μόνο που θα ευχηθώ είναι ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου να είσαι χαρούμενη, να περνάς όμορφα με την οικογένειά σου… Ό,τι και αν κάνεις του χρόνου να είσαι ο εαυτός σου. Μη μασάς, είσαι η καλύτερη».

«Αν είμαι κακός άνθρωπος σε ρωτάνε; Δεν είμαι ρε παιδιά. Θα με κάνεις να κλάψω. Σε ευχαριστώ για όλα μέσα από την καρδιά μου. Εμένα με νοιάζει να γνωρίζω ανθρώπους αληθινούς γιατί ξέρω πραγματικά τι σημαίνει αληθινές σχέσεις και ειλικρινείς. Πάντα από την πρώτη στιγμή ήσουν εκεί», αποκρίθηκε με τη σειρά της, η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα