«Ήταν μια φρικτή νύχτα, μια οργισμένη αντίδραση, δεν ξέρεις τι περνάει ο καθένας»

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την επεισοδιακή βραδιά των #Oscar ο Will Smith αποκάλυψε πως έχασε την ψυχραιμία του «Μου γύρισε το μάτι, είχα χάσει τα λογικά μου»

Ο Will Smith δήλωσε ότι «του γύρισε το μάτι» όταν χαστούκισε τον κωμικό Chris Rock τη βραδιά της απονομής των Όσκαρ, στην πρώτη του συνέντευξη που παραχώρησε μετά το περιβόητο χαστούκι.

«Είχα χάσει τα λογικά μου», είπε στην εκπομπή «The Daily Show with Trevor Noah».

«Αυτή ήταν μια οργισμένη αντίδραση», δήλωσε ο Will Smith. Ο ηθοποιός είπε ότι εκείνη την περίοδο «περνούσε κάτι» και έχασε την ψυχραιμία του εκείνο το βράδυ.

«Ήταν μια φρικτή νύχτα, όπως μπορείτε να φανταστείτε», είπε. «Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και πολυπλοκότητες σε αυτό, αλλά στο τέλος της ημέρας, απλά – τα έχασα και υποθέτω ότι αυτό που θα έλεγα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει κάποιος. Κάθεσαι ανάμεσα σε ξένους και κάποιου η μητέρα μπορεί να πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα. Ή κάποιου το παιδί να είναι άρωστο, ή κάποιος να έχασε τη δουλειά του, δεν μπορεί να ξέρεις τι περνάει ο καθένας…».

Ο Will Smith δεν προσδιόρισε ποια προβλήματα αντιμετώπιζε κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων – αλλά δήλωσε ότι πολλά πράγματα που ένιωθε έφτασαν στο αποκορύφωμά τους εκείνη τη μοιραία βραδιά.

Τίποτα από αυτά δεν δικαιολογούσε τις πράξεις του, είπε οWill Smith. «Ήταν πολλά πράγματα. Ήταν το μικρό αγόρι που έβλεπε τον πατέρα του να χτυπάει τη μητέρα του. Είναι, ξέρετε, όλα αυτά που αναβλύζουν εκείνη τη στιγμή», είπε. «Δεν θέλω να είμαι έτσι».

Ο παρουσιαστής προσέφερε τη δική του οπτική γωνία, υπερασπιζόμενος τον Smith, τον οποίο γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια.

«Νομίζω επίσης ότι δεν είναι αυτό που είσαι», είπε. «Νομίζω ότι δεν είναι αυτό που είσαι. Νομίζω ότι όλοι μπορούν να κάνουν ένα λάθος». Ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock στο πρόσωπο, αφού εκείνος έκανε ένα – κακόγουστο & προσβλητικό – αστείο για τη σύζυγο, ενώ παρουσίαζε ένα βραβείο στη σκηνή. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στο γεγονός πώς έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά το χαστούκι. Αστειευόμενος είπε: «Ήμουν μακριά, τι κάνατε όλοι σας;».

Πώς τελείωσε η βραδιά των Οσκαρ για τον Will Smith

Ο Will Smith ο οποίος συμμετείχε στο late-night show για να προωθήσει τη νέα του ταινία «Emancipation», με δάκρυα στα μάτια σε κάποια σημεία της συνέντευξης μοιράστηκε μια ειλικρινή ιστορία για το πώς τελείωσε η βραδιά του μετά την τελετή απονομής των βραβείων.

Ο Will Smith είπε ότι είδε τον 9χρονο ανιψιό του αφού επέστρεψε στο σπίτι του από τα Όσκαρ. «Είναι το πιο γλυκό αγοράκι. Γυρίσαμε σπίτι και είχε ξενυχτήσει για να δει τον θείο του Will και καθόμαστε στην κουζίνα μου και είναι στα γόνατά μου και κρατάει το Όσκαρ και λέει “Γιατί χτύπησες αυτόν τον άνθρωπο, θείε Will;”», είπε ο Smith δακρύζοντας.

Ο Will Smih πρόσθεσε ότι καταλαβαίνει πώς οι άνθρωποι σοκαρίστηκαν από το βίαιο ξέσπασμά του. Είπε ότι τώρα μαθαίνει να θεραπεύεται και να συγχωρεί τον εαυτό του. «Αυτό ήταν ένα από τα μεγάλα πράγματα για μένα τους τελευταίους δύο μήνες – ξέρετε, ότι έπρεπε να συγχωρήσω τον εαυτό μου που είναι άνθρωπος».

Στον ηθοποιό έχει απαγορευτεί από την Ακαδημία η συμμετοχή στα βραβεία Όσκαρ για την επόμενη δεκαετία.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Will Smith (Όσα είπε για το χαστούκι στο 9:42)

πηγή: Reporter