Και 3η σύλληψη για τις απειλές κατά αστυνομικού διευθυντή

Για την υπόθεση είναι ενήμερος και ο Αρχηγός Αστυνομίας

Χειροπέδες και σε τρίτο άτομο για την υπόθεση αποστολής απειλητικών και προσβλητικών μηνυμάτων κατά του αστυνομικού διευθυντή Πάφου, Νίκου Πενταρά, πέρασε η Αστυνομία .

Σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, συνελήφθη χθες Σάββατο (14/8) με δικαστικό ένταλμα 55χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, απολύθηκε της κράτησής του για να κλητευθεί αργότερα.

Ακολούθως, στο πλαίσιο των εξετάσεων, συνελήφθησαν σήμερα με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο μέλη της Αστυνομίας, ηλικίας 41 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον του πρώτου 41χρονου διερευνώνται αδικήματα παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος κ.α., ενώ εναντίον του δεύτερου, διερευνώνται αδικήματα απειλής βίας, γραπτών απειλών, διαφθοράς, κατάχρησης εξουσίας, αποστολής υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων κ.α.

Για την υπόθεση είναι ενήμερος ο Αρχηγός Αστυνομίας, ο οποίος αναμένει έκθεση γεγονότων για να μελετηθεί κατά πόσο οι δύο θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

πηγή: OFFSITE