ΚΑΙΡΟΣ/ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ η θερμοκρασία, έρχεται και σκόνη

Ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αργά το απόγευμα και νωρίς το βράδυ θα παρατηρηθούν αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και σταδιακά τοπικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, ωστόσο αργότερα τοπικά θα πνέουν μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά αργότερα τοπικά στα ανατολικά και στα βόρεια θα καταστεί λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ωστόσο τοπικά το απόγευμα θα παρατηρηθούν και αυξημένες χαμηλές νεφώσεις.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά. Στην ατμόσφαιρα σταδιακά από την Τετάρτη, θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία την Τετάρτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ μέχρι την Παρασκευή θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμαίνεται το τριήμερο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.