Καίτη Γραμμά: Tο πρώτο transgender μοντέλο που κατάφερε να περπατήσει στην Prada

H Καίτη Γραμμά είναι το πρώτο μοντέλο ελληνικής καταγωγής που περπάτησε για επίδειξη της Prada και μάλιστα είναι και το πρώτο transgender μοντέλο που περπάτησε για τον συγκεκριμένο οίκο.

«Όταν πρωτοέλαβα το μήνυμα για να συμμετάσχω στο τελικό casting ήμουν στο Λονδίνο και επειδή ήμουν πολύ κουρασμένη δεν έδωσα καμία σημασία γιατί θεώρησα ότι είναι κάτι ακόμα που θα μείνει απλά σε συζητήσεις» είπε αρχικά η Καίτη Γκραμμά μιλώντας στην εκπομπή #Στούντιο4 και στη συνέχεια περιέγραψε την διαδικασία που ακολούθησε όταν βρέθηκε στο τελικό casting.

Στη συνέχεια η Καίτη Γκραμμά ανέφερε πως η διευθύντρια του συγκεκριμένου Οίκου είχε πάντα ένα ύφος απαξίωσης προς όλες τις κοπέλες, έδειχνε να μην είναι ευχαριστημένη με τίποτα και δυσανασχετούσε με τα πάντα. Αυτό την έκανα να θεωρεί δεδομένο πως δεν έχει επιλεγεί. Την επόμενη μέρα ωστόσο, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα μέσω του οποίου της ζητούσαν να βρίσκεται σε ένα τέταρτο στον οίκο μόδας για το τελικό fitting,

«Τότε φεύγει το άγχος γιατί είσαι σίγουρος ότι σε έχουν κλείσει και προσπαθείς απλά να το ζήσεις… Είναι ένα όνειρο ζωής… Το μόνο άγχος που έχεις μετά είναι να μην κάνεις κάτι λάθος. Βλέπεις ανθρώπους που τους έχεις εξιδανικεύσει… » ανέφερε σε άλλο σημείο η Καίτη Γκραμμά τονίζοντας ωστόσο πως ίσως από τον συγκεκριμένο οίκο μόδας δεν είχαν καταλάβει ακριβώς ότι είμαι transgender.

πηγή: Reporter