Κακόριν: “H Λεμεσός είναι… πόλη της νιότης, μιλούν Ρώσικα”/Τοποθέτηση Σπιλέφσκι

Δηλώσεις του Κακόριν φιλοξενεί η οπαδική σελίδα της Φιορεντίνα, www.fiorentinanews.com, σε σημερινό της ρεπορτάζ… Θυμίζουμε ότι ο 32χρονος Ρώσος αγωνίζεται στον Άρη ως δανεικός από την Ιταλική ομάδα, και οι πράσινοι της Λεμεσού φιλοδοξούν να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν στο ρόστερ τους.

Οι δηλώσεις του Κακόριν:

“Είμαι πολύ έκπληκτος, μετά τη Φλωρεντία, ήταν σαν να έχω καταλήξει σε μια… πόλη της νιότης, όπου μιλούν τα Ρωσικά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μπορείς να μιλήσεις τη Ρωσική γλώσσα και να βρεις ότι χρειάζεσαι οπουδήποτε. Για παράδειγμα, αν θες σιρνίκι για πρωινό, μπορείς να το βρεις και αυτό. Στην Ιταλία ο μέσος όρος ηλικίας είναι πάνω από 60, ενώ η Λεμεσός είναι εξαιρετικά νέα. Η Φλωρεντία είναι όμορφη, αλλά είναι μια «ώριμη» πόλη”.

Παράλληλα παρουσιάζουν και δηλώσεις του προπονητή του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι σχετικά με το αν θα παραμείνει στην ομάδα ο Κακόριν και τη νέα σεζόν…. «Η διοίκηση προσπαθεί να τον κρατήσει, θέλω πολύ να μείνει. Μας αρέσει. Νιώθει σεβασμό και υποστήριξη. Ως εκ τούτου, πιστεύω ότι όλα πρέπει να πάνε καλά στο τέλος».

ερφε