Καμιά ποινική δίωξη στον τ/κ με το ρόπαλο – «Θα του γίνουν αυστηρές συστάσεις»

Δεν θα διωχθεί ποινικά το άτομο που φέρεται να παραδέχθηκε στην Αστυνομία ότι είχε στην κατοχή του ένα ρόπαλο, κατά τη διάρκεια επεισοδίου που εκτυλίχθηκε πρόσφατα ενώ βρισκόταν στην Αγία Νάπα, και θα του γίνουν αυστηρές συστάσεις από αξιωματικό της Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο άτομο, ήταν μέλος της παρέας της 25χρονης κοπέλας η οποία φέρεται να δέχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Ιουνίου, επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, από δύο άτομα ηλικίας 22 και 30 ετών. Η εκδίκαση της υπόθεσης εναντίον των δύο θα αρχίσει ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στις 6 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου ο φάκελος της υπόθεσης του συγκεκριμένου ατόμου με το ρόπαλο «παρουσιάστηκε ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας όπου δόθηκαν οδηγίες να μην ασκηθεί η ποινική του δίωξη και να του γίνουν αυστηρές συστάσεις από αξιωματικό της αστυνομίας. Ακόμα ο φάκελος της υπόθεσης θα παραμένει σε εκκρεμότητα για ένα χρόνο».

Όπως εξήγησε «το αδίκημα που διερευνήθηκε εναντίον του αφορούσε μεταφορά επιθετικού όπλου, δηλαδή ροπάλου».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ύστερα από αξιολόγηση οπτικού υλικού που παραλήφθηκε από τα κλειστά κυκλώματα βιντεο-παρακολούθησης και άλλα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, διαπιστώθηκε ότι ένα άτομο, μέλος της παρέας της 25χρονης, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της 3ης Ιουνίου στην Αγία Νάπα, παρέλαβε από το όχημα του, ένα ρόπαλο.

Ο άνδρας φέρεται να παραδέχθηκε στην Αστυνομία ότι κατείχε το συγκεκριμένο αντικείμενο και οι ανακριτές άνοιξαν εναντίον του ποινική υπόθεση, η οποία, ύστερα από απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας, δεν θα προχωρήσει.

πηγή: OMEGALIVE