Κανάκης για Παναγιωτόπουλο: «Μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο τόσο πολύ»

Αντώνης Κανάκης: Η on air συγκίνηση για τη μαμά του, το δημόσιο «σ’ αγαπώ» & η γνωριμία με την σύντροφό του

Ο Αντώνης Κανάκης βρέθηκε καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο #EnwpiosEnwpiw, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Κατά την έναρξη της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε τον λόγο που όλα αυτά τα χρόνια δεν θέλησε να δουλέψει στην Αθήνα και παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή που στο πλατό μέσω βίντεο είδαμε για πρώτη φορά την μητέρα του.

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και την ζωή του σήμερα, δίπλα στα δικά του παιδιά, ο Αντώνης Κανάκης δεν έκρυψε την συγκίνησή του για τα όσα όμορφα βιώνει με την οικογένειά του.

Όπως είπε ο παρουσιαστής ήταν από μικρός ένα πολύ χαρούμενο παιδί κι έχει καταφέρει να φτιάξει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Αμέσως μετά το τέλος της σύνδεσης αυτής, ο Αντώνης Κανάκης της είπε δημόσια και φανερά συγκινημένος «μαμά κι εγώ σ΄ αγαπώ και σε ευχαριστώ».

«Μερικές φορές νομίζω ότι τα παιδιά μου με κοιτάνε με έναν προβληματισμό και μία απορία: “Είναι δυνατόν να έχουμε τόσο χαζό μπαμπά;” είπε με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης και πρόσθεσε: «Θα λένε τα παιδιά: “Μα εμείς δεν θα έπρεπε να τα κάνουμε αυτά και αυτός να μας επαναφέρει στην τάξη;” Γίνονται όλα ανάποδα. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος» εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα».

«Αφήνω τα πράγματα μόνα τους να μου πούνε πότε πρέπει να γίνουν. Δεν ακολουθώ τα “πρέπει”, δεν το κάνω καθόλου αυτό. Περιμένω να νιώσω και να πω: “Τώρα θέλω να κάνω αυτό”», παραδέχτηκε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σύντροφο και μητέρα των παιδιών του.

«Έχουμε σκαρφιστεί μια ιστορία οι δύο μας, ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής γιατί η πραγματικότητα είναι ότι γνωριστήκαμε σε ένα έντονο πάρτι», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης και πρόσθεσε: «Είχε μια περιπέτεια, αλλά μου αρέσουν οι περιπέτειες, δεν ήταν συμβατικό. Τα παιδιά έχουν επηρεάσει θετικά την σχέση μας. Μας έχουν δέσει πολύ παραπάνω», εξομολογήθηκε ο Αντώνης Κανάκης στο #EnwpiosEnwpiw.

Ο παρουσιαστής μιλώντας μεταξύ άλλων για τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει τηλεοπτικά, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και πόσο πολύ πληγώθηκε σε ανθρώπινο επίπεδο.

«Σίγουρα αυτή ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές. Δεν ήταν τόσο τηλεοπτική όμως. Για μένα δεν ήταν τόσο το τηλεοπτικό κομμάτι, ήταν το ανθρώπινο. Μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο τόσο πολύ αλλά έχει τελειώσει αυτό το πράγμα και ειλικρινά είναι κάτι το οποίο το έχουμε αφήσει πίσω», είπε και συνέχισε:

«Θεωρώ και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς, το είχα πει και τότε στις εκπομπές, είναι ακραία ανόητο να παραλληλίζεις και να συγκρίνεις τα αντανακλαστικά, την πολιτική ευθιξία, την ευαισθησία και τους κανόνες που διέπουν την πολιτική ζωή του τόπου με τους κανόνες που διέπουν μια σατιρική εκπομπή. Είναι λαϊκισμός απόλυτος. Οφείλω και πρέπει να πω, μιας και ανοίξαμε αυτό το θέμα, ότι μου έκανε τρομακτική εντύπωση ίσως για πρώτη φορά από την κυβέρνηση πόσο συγκροτημένα και συντονισμένα έγινε αυτή η επίθεση σε μια σατιρική εκπομπή. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό»

 

πηγή: Reporter