Κατερίνα Θεοδώρου: H τραγωδία που έζησε η υποψήφια Σταρ Κύπρος και η άγνοια της Κριτικής επιτροπής

 

Της Έλενας Τσιακούπη

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε η 18χρόνη υποψήφια για τον τίτλο της Σταρ Κύπρος, στα καλλιστεία “Feel Fantastic”, έγινε θέμα στα ΜΜΕ. Η Κατερίνα Θεοδώρου ,πριν λίγες μέρες έχασε την ξαδέρφη της, στο έγκλημα και οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε την Κύπρο.

 

Λίγες ώρες πριν την “γυμνή” φωτογράφηση για τον καρκίνο του μαστού, η Κατερίνα έμαθε πως η ξαδέρφη της “έχασε” την ζωή της από τα χέρια του πρώην συζύγου της, ο οποίος στην πορεία έθεσε τέλος και στην δική του ζωή. Το προηγούμενο βράδυ μάλιστα βρισκόταν στο σπίτι της θείας της. Σύμφωνα με πληροφορίες του stylista , η Κατερίνα δεν είχε την δύναμη να παρευρεθεί στη φωτογράφηση, όμως δικοί της άνθρωποι την έπεισαν να μην εγκαταλείψει το όνειρο της και να πάει να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε.

 

Με διάθεση ψυχολογική στο μηδέν, πήγε την επόμενη μέρα στην φωτογράφηση. Η ίδια ενημέρωσε την παραγωγή για το συμβάν και την σχέση της με το θύμα. Ωστόσο το αποτέλεσμα που είδαν οι κριτές την Κυριακή, μπορεί να μην ήταν και αυτό που περίμεναν απο την 18χρόνη. Την έκριναν και μάλιστα ο Μίλτος Μακρίδης σχολίασε πως δεν έχει σημασία τι περνά κάποιος στην προσωπική του ζωή. “Στην Ελλάδα κήδευε τον πατέρα του ηθοποιός και το βράδυ έκανε τον κόσμο και γελούσε στο θέατρο, αυτό είναι επαγγελματισμός”.

 

Αυτό που πληροφορηθήκαμε, σύμφωνα με τις πηγές μας, είναι ότι οι κριτές δεν γνώριζαν την σχέση της Κατερίνας με το έγκλημα που συγκλόνισε την Κύπρο. Παρότι οι άνθρωποι της παραγωγής ήταν ενήμεροι , δεν θεώρησαν σημαντικό να ενημέρωσουν τους κριτές, ώστε να είναι ,τουλάχιστον , πιο συγκρατημένοι στα σχόλια τους.

 

Πηγή: stylista.com.cy