Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη της εμφάνιση μετά την εγχείρηση στην κοιλιά (ΕΙΚΟΝΑ)

Ήταν συνοδηγός στο όχημα που οδηγούσε η μητέρα της Κάρολ, κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στην κοιλιά τον Ιανουάριο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Fox News, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Δευτέρα την πριγκίπισσα της Ουαλίας κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ, στα περίχωρα του Λονδίνου. Ήταν συνοδηγός στο όχημα που οδηγούσε η μητέρα της Κάρολ κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Δείτε τη φωτογραφία:

Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε στις 17 Ιανουαρίου ότι η Κέιτ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά και δεν θα ήταν σε θέση να επανέλθει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα. Δεν είχε υπάρξει δημόσια ανακοίνωση πριν από την επέμβαση, ενώ δεν αποσαφηνίστηκε η φύση της επέμβασης.

Αμέσως μετά έγινε πάντως γνωστό ότι η επέμβαση ήταν επιτυχής. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για να αναρρώσει για 13 ημέρες πριν επιστρέψει στο σπίτι της με προοπτική να παραμείνει για ανάρρωση μέχρι το Πάσχα των Καθολικών στα τέλη Μαρτίου.

Το παλάτι του Κένσινγκτον προσπάθησε την Πέμπτη να βάλει τέλος στις φήμες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο σχετικά με την υγεία της Κέιτ, τονίζοντας για άλλη μια φορά ότι θα παραμείνει μακριά από κάθε δραστηριότητα ως το Πάσχα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι σε φάση ανάρρωσης, τόνισαν κύκλοι του Παλατιού.

«Ήμασταν πολύ σαφείς από την αρχή ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν εκτός δραστηριοτήτων μέχρι μετά το Πάσχα και το παλάτι του Κένσινγκτον θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό» δήλωσε εκπρόσωπος της πριγκίπισσας.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, οργίασαν ξανά οι θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς η απουσία της από τη δημοσιότητα έδωσε τροφή στους θαυμαστές αλλά και στους πολέμιους του στέμματος για το τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα